Τα δημοσιεύματα ήθελαν την Βίκυ Κάβουρα να διατηρεί δεσμό με τον Χρήστο Χολίδηκάτι που διέψευσε ο δεύτερος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Σήμερα, στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο προβλήθηκαν δηλώσεις της ηθοποιού στις οποίες ακούγεται να λέει πως πέρασε άσχημα. Συγκεκριμένα, τόνισε πως δεν ήταν καλά ψυχολογικά εξαιτίας της σχέσης που της χρέωσαν.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, ο Νίκος Γεωργιάδης εξέφρασε τη διαφωνία του για τις δηλώσεις της Βίκυς Κάβουρα. Στην συνέχεια η πήρε το λόγο η Ναταλία Γερμανού και είπε: «Ήταν έτοιμη να βγάλει τις δαγκάνες και να τους δαγκώσει όλους. Τι την πειράζει; Είναι τόσο σοβαρό πράγμα τώρα αυτό; Εδώ δεν έχουμε άλλα σοβαρότερα πράγματα να κλαίμε στη ζωή αυτή; Λίγο να ηρεμίσουμε. Είναι δυνατόν να κλαις στη σήμερον ημέρα, γιατί κάποιος έγραψε ότι τα έχεις με τον Χρήστο Χολίδη; Έχω πολύ σοβαρότερους λόγους να κλάψω στη ζωή μου».

Παράλληλα, σχολίασε ενοχλημένη: «Αλλά ότι γράφουν πως τα΄χω με τον Χρήστο Χολίδη και κλαίω, εεε…όχι ρε συ Βικάκι, δεν θέλω να ξαναακούσω αυτό το πράγμα, είναι και ντροπή. Μας ακούει ο θεός! Τι της γράψανε; Ότι είναι κλέφτρα; Σκότωσε άνθρωπο; Τι της γράψανε και κλαίει;».

Δείτε το βίντεο: