Η αναζήτηση των συνεργατών, που θα πλαισιώσουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τη νέα τηλεοπτική σεζόν, συνεχίζεται. Οι υπεύθυνοι του Alpha αναμένεται να ολοκληρώσουν σύντομα τον σχηματισμό της ομάδας, μετά από τα δοκιμαστικά.

Ένας από τους άντρες, που έχει ξεχωρίσει, είναι ο Στέφανος -Στιβ- Μιλάτος, που είναι γνωστός διεθνώς ως top model, αλλά και χορευτής. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο 22χρονος νεαρός, άφησε πολύ καλή εντύπωση παρά την απειρία του από τον συγκεκριμένο χώρο. Μάλιστα ο ίδιος επιβεβαίωσε το ενδεχόμενο συνεργασίας, παραμένοντας όμως φειδωλός στις δηλώσεις, καθώς δεν υπάρχει ακόμη κάτι επίσημο.

steve milatos people 115 (1)

Το μοντέλο έχει γεννηθεί στα Τρίκαλα και το μόντελινγκ προέκυψε τυχαία στη ζωή του όταν με μία φίλη του παρακολουθούσαν τα σόου στο Athens Xclusive Designers Week. Σύντομα άρχισε να συνεργάζεται με κορυφαίους οίκους μοδας, όπως οι Givenchy, Rocco Barocco και Jean Paul Gaultier. Ακόμη μία επιτυχία του είναι ότι το διεθνούς φήμης περιοδικό «W» τον επέλεξε πέρυσι μάζί με άλλον έναν άντρα μοντέλο προκειμένου να ποζάρουν στο εξώφυλλο του ανάμεσα σε γυναίκες σούπερ μοντέλα όπως η Katie Moss, η Daria Werbowy και η Lara Stone.

Άλλα ονόματα που ακούγονται για το πάνελ της εκπομπής, είναι αυτά των Μάνου Ιωάννου, Κωνσταντίνας Κλαψινού, Γιάννη Σπαλιάρα αλλά και της Μαρίας Κορινθίου. Προς το παρόν, αναμένουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση από το σταθμό.

Διαβάστε επίσης:

Η Κουτσελίνη «κρατά κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα» για την Σπυροπούλου: Το καρφί για την καριέρα της, η αλήθεια για το τέλος της συνεργασίας τους και το μέλλον που της επιφυλάσσει… εκπλήξεις

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δεν θα πιστεύετε με ποιο ανατρεπτικό ζευγάρι κάνει παρέα και κοινές διακοπες – Και δεν ειναι οι Πανια-Καρβέλας!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δείτε την στην πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store