Τον γνωρίσαμε μέσα από την σχέση του με την Μαρία Ηλιάκη. Ο Αντώνης Τσαπατάκης φωτογραφήθηκε στο πλευρό της παρουσιάστριας ένα χρόνο πριν για το εξώφυλλο του περιοδικού People. Μέσα από τη συνέντευξη μάθαμε για τη σχέση τους καθώς και για το ατύχημα που καθήλωσε τον παραολυμπιονίκη.

Ένα χρόνο μετά, η Μαρία Ηλιάκη συγχαίρει μέσω social media τον καλό της φίλο, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στα 100 μέτρα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών κολύμβησης ΑμεΑ, που διεξάγεται στο Αϊντχόφεν της Ολλανδίας.

ILIAKI TWEET

Δείτε μερικές από τις δηλώσεις τους στο People ένα χρόνο πριν.

Άλλη μια φορά κατάφερε να αποδείξει πως αυτό που μετράει είναι το μέσα του καθενός και όχι τα όμορφα μάτια, το γλυκό χαμόγελο ή ευθυτενές ανάστημα. Η Μαρία Ηλιάκη μας συστήνει τον αγαπημένο φίλο της Αντώνη για τον οποίο καμαρώνει.

«Μου αρέσει όταν οι άλλοι καταλαβαίνουν το χιούμορ μου. Στις κοινές παρέες με τον Αντώνη συνεννοούμαστε με τα μάτια. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Με τον τρόπο του, σε κάνει να ξεχνάς με την πρώτη το καρότσι, να το προσπερνάς. Είναι τρομερό χάρισμα αυτό που έχει. Δεν μπορούσα ούτε καν να το συλλάβω πριν τον γνωρίσω ότι μπορεί ένας άνθρωπος να είναι καθηλωμένος και να αισθάνεται άνετα με αυτό. Τη συγκεκριμένη συνθήκη ο Αντώνης την έχει γυρίσει τελείως υπέρ του. Εμένα, που ως άνθρωπος είμαι απαισιόδοξη και τα βλέπω όλα μαύρα, η γνωριμία μας μου έκανε καλό. Τα αντιμετωπίζει όλα αισιόδοξα, με χιούμορ. Επίσης, το να αυτοσαρκάζεσαι με αυτό που σου συμβαίνει προϋποθέτει γενναιότητα» ομολογεί η παρουσιάστρια στο People. Έψαξα με το βλέμμα μου το καρότσι του. Δεν το βρήκα. Έχει δίκιο η Μαρία. Τον Αντώνη τον κοιτάς στα μάτια. Εκεί ζει ολόκληρος. Εκεί κερδίζει.

«Δεν με πήρε από κάτω, δεν κλείστηκα στο σπίτι μου. Και την πλάκα μου την κάνω επιλεκτικά, εκεί που με παίρνει. Κάποιος άλλος στη θέση μου μπορεί να μην τα κατάφερνε. Εξάλλου, υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν φτάσει σε οριακές καταστάσεις για τη ζωή τους. Την αναπηρία τη βλέπω μέσα από ένα πρίσμα που δεν τη βλέπει κανείς. Πρέπει να έχω καταλάβει τον άλλο για να φερθώ αυθόρμητα και να πω όσα σκέφτομαι» λέει ο Αντώνης. Πράγματι, όταν με υποδέχτηκαν στο σπίτι της Μαρίας, ο Αντώνης πέταξε την πρώτη χιουμοριστική του ατάκα, όταν, ψάχνοντας πού θα καθίσω, μου είπε: «Θες να σηκωθώ να κάτσεις εδώ;».

Δείτε επίσης:

Μαρία Ηλιάκη: Δείτε την πρώτη φορά να ποζάρει με μαγιό

Ο Βαγγέλης Περρής κατακεραυνώνει την Μαρία Ηλιάκη

People TV: Δείτε τον άνθρωπο που κάνει την Μαρία Ηλιάκη να χαμογελάει