Τέλος η πρωτιά για την Kylie Jenner και την κόρη της Stormi. Μετά από τη μυστική της εγκυμοσύνη, η πρώτη φωτογραφία με το μωρό της είχε καταφέρει να αποσπάσει εκατομμύρια likes στο instagram. Το γεγονός αυτό είχε προκαλέσει αίσθηση καθώς το στιγμιότυπο ήταν μόνο το χεράκι του μωρού, να κρατάει ένα δάχτυλο της.

Ποιος είπε όμως ότι αυτή θα ήταν για πάντα η πιο δημοφιλής φωτογραφία; Αυτό που κατάφερε να την ξεπεράσει ήταν απλά ένα αυγό! Κι όμως, καλά διαβάσατε, ένας λογαριασμός με μία μόνο φωτογραφία δημιουργήθηκε για να ξεπεράσει τα 18 εκατομμύρια likes της Kylie.

Αυτός ήταν ο λογαριασμός με ένα… αυγό! Το @world_record_egg έχει καταφέρει να ξεπεράσει κάθε προσδοκία! Στη μία και μόνη ανάρτηση, που έγινε στις 4 Ιανουαρίου, έσπασε το ρεκόρ και μέχρι σήμερα (15/1) έχει πάνω από 40.000.000 likes.

Η φωτογραφία είναι απλά αυτή…

«Ας κάνουμε ένα παγκόσμιο ρεκόρ μαζί και να κάνουμε το συγκεκριμένο post την φωτογραφία με τα περισσότερα likes στο Instagram. Ας σπάσουμε το ρεκόρ που κατέχει η Kylie Jenner (18 εκατομμύρια)! Το έχουμε», αναφέρει η λεζάντα.