Η Emma Watson φαίνεται πως είναι το κορίτσι του μήνα για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αφού απασχολεί με προσωπικά της ζητήματα. Μετά τον υποτιθέμενο έρωτα της με τον πρίγκιπα Harry, έρχονται στο φως της δημοσιότητας πιο καυτά νέα για την ηθοποιό.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως συγκεκριμένη ιστοσελίδα απειλεί την ηθοποιό που έγινε ευρέως γνωστή από τις ταινίες της σειράς Harry Potter, πως θα κυκλοφορήσει γυμνές της φωτογραφίες. Η ίδια όπως είναι λογικό είναι αρκετά εκνευρισμένη και πιστεύει πως η επίθεση αυτή από την εν λόγω ιστοσελίδα είναι στοχευμένη και πρόκειται για φάρσα.

watson

Τη μέρα που έγινε το θέμα αυτό με τις γυμνές φωτογραφίες της, η Emma Watson, μίλησε για τα δικαιώματα των γυναικών σε ειδική εκδήλωση του O.H.E.

«Μετά την ομιλία μου μία ιστοσελίδα άρχισε να γράφει ότι θα δημοσιεύσει γυμνές φωτογραφίες μου. Ήξερα εξαρχής ότι ήταν φάρσα, γιατί ξέρω ότι δεν υπάρχουν αυτές οι φωτογραφίες, αλλά πιστεύω ότι τάραξε πολύ τους ανθρώπους που είναι κοντά μου και που πίστευαν ότι τα δικαιώματα των γυναικών ήταν ένα ζήτημα του παρελθόντος. Αλλά είδαν ότι με το που μίλησα για τα δικαιώματα των γυναικών, αμέσως έπεσα θύμα απειλών», εκμυστηρεύτηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Στην συνέχεια εξομολογήθηκε: «Εξοργίστηκα, με θύμωσε πάρα πολύ το γεγονός. Γιατί αυτό είναι ένα πράγμα που συμβαίνει ακόμα και σήμερα. Οι γυναίκες δέχονται συνέχεια απειλές. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο αισθάνομαι την υποχρέωση να μιλήσω για την ισότητα».

Διαβάστε ακόμα:

Emma Watson: Απαντάει για πρώτη φορά για την σχέση της με τον πρίγκιπα Harry

Emma Watson: Η Ερμιόνη του Χάρι Πότερ γυμνή στη νέα της ταινία

Emma Watson: Δεν θα πιστεύετε σε ποιον αφιέρωσε το βραβείο της

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store