Το βαρύ κλίμα που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες μεταξύ των παικτών του Survivor, μετά τις αλλαγές στη σύνθεση των ομάδων, εμφανίστηκε και στην αναμέτρηση της Ελλάδας με την Κολομβία.

Διάσημοι και Μαχητές έπρεπε να γίνουν μία γροθιά και να αντιμετωπίσουν τους παίκτες από την Κολομβία σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης, με έπαθλο είναι ένα εντυπωσιακό γεύμα σε γνωστό εστιατόριο.

Από τη στιγμή που έμαθαν ότι θα παίξουν σε εθνικό αγώνα, οι παίκτες το συζήτησαν διασπασμένοι, ενώ η ένταση δεν έλειψε ούτε από τον πάγκο, με τον Νικόλα Αγόρου και τον Γιάννη Τσίλη να διαφωνούν για την στάση που πρέπει να κρατά ο πάγκος κατά τη διάρκεια του run,  τη στιγμή που η ελληνική ομάδα έχανε 5-1 από την κολομβιανή.

«Όσοι καθόμαστε μπροστά ουρλιάζουμε με πάθος, δυνατά!», είπε ο Νικόλας στους συμπαίκτες του, με τον Γιάννη να διαφωνεί και να λέει «δεν είναι ουρλιάζουμε, ξεχνάτε τις μπάλες ρε παιδιά! Αυτοί που κάθονται μπροστά λένε συμβουλές, δεν κάθονται να ουρλιάζουν».  «Ρε Τσίλη, μην αναιρείς αυτό που λέω! Ουρλιάζουμε για να βγάζουμε πάθος, να είμαστε ενωμένοι!», του ανταπάντησε ο Νικόλας, με τον Γιάννη να επιμένει πως με τα ουρλιαχτά… χάνουνε την μπάλα!

Δείτε στο βίντεο το απόσπασμα: