Για γάμο ετοιμάζεται ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, καθώς η Χαρά Παππά και ο αγαπημένος της Μπουράκ Χακί αποφάσισαν να επισημοποιήσουν πλήρως την σχέση τους!

Μάλιστα, σύμφωνα με την Realnews, η εντυπωσιακή μελαχρινή μετακόμισε πρόσφατα στην Τουρκία και, έχει αρχίσει ήδη να διοργανώνει τον γάμο της!

Το ιστορικό του ελληνοτουρκικού ειδυλλίου: Ο γοητευτικός ηθοποιός και το μοντέλο γνωρίστηκαν στην Ελλάδα και από τότε ζουν τον απόλυτο έρωτα, με την Χαρά Παππά να τον ακολουθεί στην Κωνσταντινούπολη, για να βρίσκεται συνεχώς δίπλα του. Άλλωστε, δεν ασχολείται τελευταία επαγγελματικά με το modelling, αλλά εδώ και 2 μήνες διατηρεί κανάλι στο YouTube! Εκεί, κοινοποιεί video ομορφιάς, αλλά και vlogs από την καθημερινότητά της με τον 46χρονο ηθοποιό.

Τόσο στα ελληνικά όσο και στα τουρκικά media είναι γνωστή ως η μοιραία Ελληνίδα που γοήτευσε τον Τούρκο star και πλέον ετοιμάζεται να γίνει η σύζυγός του. Εμείς, γνωρίσαμε τον Μπουράκ Χακί μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Κισμέτ», που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1. Πριν από δύο χρόνια, ο ίδιος επισκέφτηκε τη χώρα μας για να υπογράψει θεατρικό συμβόλαιο με τον παραγωγό Βασίλη Γκουρούση, και κατέληξε να βρει τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο της Χαράς!

Να σημειώσουμε πως ο Μπουράκ υπήρξε παντρεμένος για 11 χρόνια με την επίσης ηθοποιό Σέμα Σιμσέκ, με την οποία και χώρισε το 2012, έχοντας αποκτήσει μαζί έναν γιο.