Η Katie Price έχει χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια, συγκεκριμένα από το 2009 από τον επί 4 χρόνια σύζυγό της , τον ελληνοκύπριο Peter Andre. Μετά την έκδοση του διαζυγίου η επιμέλεια των δυο παιδιών τους πέρασε στην Katie με τον τραγουδιστή  όμως να συνεχίζει να βλέπει πολύ τακτικά τα δυο παιδιά.

Σήμερα όμως, 9 χρόνια μετά την απόφασή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ο Peter φαίνεται να είναι αρκετά θυμωμένος με τη πρώην σύζυγό του και αφορμή αυτού  δεν είναι άλλος από τον έξαλλο τρόπο ζωής που εκείνη έχει επιλέξει να ακολουθεί. Η σταγόνα που φαίνεται πως ξεχείλισε το ποτήρι είναι το «άγριο» πάρτι γενεθλίων του μοντέλου στο οποίο μάλιστα εμφανίστηκε με νέο σύντροφο. Ο νέος σύντροφος της Katie, είναι ένας άνθρωπος που ο 45χρονος δεν έχει συναντήσει ποτέ στη ζωή του, όμως έμαθε πως εστάλη να πάρει τα δυο παιδιά, τον 12χρονο Junior και τη 10χρονη Princes  πίσω  στο σπίτι της μητέρας τους.  Ο Peter θεωρεί άδικο για τα παιδιά να γίνεται συνέχεια παρέλαση αντρών μπροστά στα μάτια τους.

Δημοσίευμα μάλιστα της espresso αναφέρει πως ο 45χρονος έχει κουραστεί με τη συμπεριφορά της Price για αυτό και αποφάσισε να της στείλει τελεσίγραφό πως αν δε συμμορφωθεί δε θα τη ξανά-αφήσει να δει τα δυο τους παιδιά.  Η  ίδια πηγή μάλιστα αναφέρει πως μετά τις σχολικές διακοπές τους απαγόρευσε να επιστρέψουν στο σπίτι της μητέρας τους θέλοντας να την ταρακουνήσει.