Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, που έγινε γνωστή μέσα από talent show. Η ίδια παραδέχτηκε πως είχε πάρει πολλά κιλά, με πιο έντονη ίσως δήλωσή της να είναι πως δεν μπορούσε να κοιτά τον εαυτό της στον καθρέφτη.

Ο λόγος για την Εβελίνα Νικόλιζα, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο The Voice. Πλέον συνεχίζει τις ζωντανές εμφανίσεις της, ενώ έχει ένα άκρως επιτυχημένο κανάλι στο Υoutube.

Η Κατερίνα Καινούργιου της ζήτησε να μιλήσει για τα πολλά κιλά που έχασε.  «Αρχικά το ξεκίνησα επειδή είχα φτάσει ψυχολογικά σε ένα σημείο που δεν το άντεχα άλλο. Το ότι δεν μπορούσα να ντυθώ όπως θέλω για να βγω ένα βράδυ με τις φίλες μου. Κυρίως για την υγεία μου και μετά για όλους τους υπόλοιπους λόγους. Είχα φτάσει σε ένα σημείο που με αηδίαζα. Δεν ήθελα να με βλέπω», παραδέχτηκε on air.

Στη συνέχεια εξήγησε πώς βρήκε την ευκαιρία για να αδυνατίσει. «Είχα πάει για μια δουλειά στην Αμερική και μου δόθηκε η ευκαιρία να ξαναπάω μετά από λίγους μήνες και ήθελα στο ενδιάμεσο να χάσω όσα περισσότερα κιλά μπορώ γιατί ήθελα να νιώσω τον καλύτερο μου εαυτό εκεί. Ένιωσα ότι άξιζε τον κόπο και ότι ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία. Με παρακολουθεί μια διατροφολόγος. Μόνη μου νομίζω ότι σε αυτή τη φάση δεν θα τα κατάφερνα. Έβαλα πάρα πολύ περπάτημα στην καθημερινότητα μου. Χιλιόμετρα. Δεν πήγαινα ούτε μέχρι το περίπτερο.

Αγαπώ πάρα πολύ το φαγητό. Έκανα υπερφαγικά επεισόδια. Μπορούσα το βράδυ να φάω μια ζαμπονοτυρόπιτα, δυο λουκουμάδες και να πέσω για ύπνο».

Δείτε το βίντεο.