Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, μεσουρανώντας στην χρυσή εποχή του modeling, μαζί με top models της παγκόσμιας σκηνής. Στη συνέχεια όμως η καριέρα της άλλαξε πορεία καθώς ανέλαβε την παρουσίαση αρκετών τηλεοπτικών εκπομπών, σε κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ σήμερα είναι σύμβουλος μόδας σε ελληνικά περιοδικά. Ο λόγος για την Ιωάννα Σουλιώτη που μίλησε στην εκπομπή «Καλημερούδια» για τις γυμνές φωτογραφίσεις που έκανε όταν ήταν μοντέλο, καταφέρνοντας να έχει τραπεζικούς λογαριασμούς σε όλο τον κόσμο.

ioanna soulioti

«Έβγαλα λεφτά από αυτή τη δουλειά, και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είχα λογαριασμούς σε δολάρια, μάρκα, φράγκα, λίρες, δραχμές και ιταλικές λιρέτες. Δηλαδή σε ό, τι ευρωπαϊκό νόμισμα υπήρχε και αμερικανικό. Ήταν και άλλες οι αμοιβές τότε» είπε η το πρώην μοντέλο.

Και πρόσθεσε: «Οι γυμνές φωτογραφίες ήταν μέσα στο πρόγραμμα της τότε εποχής. Αυτό που δεν μου αρέσει καθόλου τώρα και έχω απευθυνθεί πολύ καιρό και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είναι που βγάζουν τις φωτογραφίες στο ίντερνετ και τις εκμεταλλεύονται άλλοι και σε άλλα site».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο: