Απίστευτη εξομολόγηση από γνωστή πρωταγωνίστρια που μας άφησε άφωνους με όσα δήλωσε σήμερα το πρωί. Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Άρη Καβατζίκη αποκάλυψε το δύσκολο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα τα εφηβικά της χρόνια.

Ο λόγος για την Μπέττυ Βακαλίδου, η οποία μίλησε στην κάμερα του Πρω1νό, προκαλώντας αισθηση με τις εξομολογήσεις της.

«Ζούσα σε μια ήρεμη και έντιμη οικογένεια μέχρι τα 12 μου. Όταν ανακάλυψαν την ομοφυλοφιλία μου, εκεί τα πράγματα αντιστράφηκαν. Ήμασταν 5 αγόρια, εγώ ήμουν το τελευταίο. Φαντάζομαι ότι οι γονείς μου θα παιδεύονταν να αποκτήσουν κορίτσι αλλά τους βγήκε λίγα χρόνια αργότερα. Υπήρξε μια πλήρης απόρριψη και άρχισε η κακοποίηση. Δεν υπήρχε συζήτηση μαζί μου, υπήρχε μόνο ανελέητο ξύλο από τον πατέρα μου και κυρίως από τον τρίτο μου αδερφό. Λίγο πριν κλείσω τα 15 μου αναγκάστηκα να φύγω από το σπίτι, τους πήρα κάποια χρήματα που είχα φυλαγμένα, τα πήρα και ήρθα στην Αθήνα.

Η μητέρα μου αντιμετώπισε την κακοποίηση παθητικά, δεν επενέβη ποτέ ώστε να σταματήσει αυτή η κακοποίηση. Το χειρότερο ήταν όταν με κρέμασαν από το ταβάνι με τη ζώνη του πατέρα μου. Μου έδεσαν τα πόδια και με κρέμασαν από το ταβάνι ανάποδα», σημείωσε.