Είναι μια από τις πιο γνωστές ηθοποιούς, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτική σειρά που είχε αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό αλλά και στο σινεμά, καταφέρνοντας μάλιστα για την ερμηνεία της να αποσπάσει το πρώτο βραβείο.

Η ίδια μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για το bullying που δέχτηκε τόσο όταν ήταν στο σχολείο όσο και στην εφηβεία της, αποκαλύπτοντας τη στιγμή που πήρε την κατάσταση στα χέρια της.

«Στο δημοτικό ένα παιδί με έβρισε με σεξουαλική αναφορά και η αντίδρασή μου ήταν να το χτυπήσω. Δεν ήμουν ο τύπος που θα καθόμουν να τα ακούσω αυτά. Σε ηλικία 16 ετών, όταν ήμουν πάνω στην αλλαγή, δύο άτομα ηλικίας 18 ετών με προσέβαλαν πολύ άσχημα στον δρόμο. Τους κυνήγησα, έπιασα τον έναν και του χτύπησα το κεφάλι στην άσφαλτο. Ο φίλος του ούτε καν ήρθε να τον βοηθήσει. Είμαι της άποψης οφθαλμόν αντί οφθαλμού», δήλωσε η Μίνα Ορφανού στο Πρώτο Θέμα.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Όσοι κάνουν bullying βρίσκουν αδύναμους χαρακτήρες και μόλις με έβλεπαν πίστευαν ότι ήμουν κι εγώ ένας τέτοιος».

Διαβάστε ακόμα:

Μίνα Ορφανού: Λιποθύμησε πάνω στη σκηνή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Μίνα Ορφανού: «Τιμώρησα τον εαυτό μου με την βουλιμία»

Μίνα Ορφανού: «Ήταν σαν να μην υπήρξα ποτέ στους Βασιλιάδες»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store