Για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια μίλησε ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες τραγουδιστές, αποκαλύπτοντας ότι πήγε μόνο στο Δημοτικό, αλλά και την ηθοποιό που τον βοήθησε στα πρώτα του βήματα.

«Δεν έχω τελειώσει το σχολείο, μόνο το Δημοτικό. Μου έλειψαν μαθητικά χρόνια, που έβλεπα τους φίλους μου να κάνουν παρέα, να πηγαίνουν εκδρομές…», είπε, το πρωί της Τρίτης, στο Happy Day, ο Πάνος Καλίδης και συνέχισε: «δεν μπορούσα να πάω, δεν ήταν για μένα το σχολείο. Θυμάμαι όταν ήμουν 9 χρονών, όταν γύριζα σπίτι πετούσα την τσάντα -αν δεν την είχα ξεχάσει στο σχολείο- και ασχολούμουν με άλλα πράγματα. Δεν ξέρω αγγλικά, θα έπρεπε να ξέρω».

Αν και το τραγούδι ήταν πάντα το όνειρό του, έκανε αρκετές δουλειές μέχρι να καταφέρει να ασχοληθεί με αυτό. «Στα 18 μου ήμουν φούρναρης και πήγαινα μία νύχτα, μία μέρα, στη δουλειά. Ένα πρωί είχε χιόνι κι εγώ πήγαινα με το ποδήλατο λέω “Βοήθα με Παναγία μου να γίνω τραγουδιστής! Δεν αντέχω αυτό το κρύο άλλο!”. Ήταν Νοέμβριος. Μετά από εκείνη την ευχή, τον Δεκέμβριο, ήρθε η Νατάσα Γερασιμίδου με ένα μουσικό σχήμα στη Δράμα, έψαχναν λυράρη και βρίσκουν εμένα. Έτσι ξεκίνησα», συνέχισε.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο τραγουδιστής: