Βρέθηκε χθες βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και όπως κάθε φορά, είχε πολλά να πει. Το «Μετά τα Μεσάνυχτα» τον φιλοξένησε και εξομολογήθηκε πολλές πτυχές της προσωπικής του ζωή.

Ο λόγος για τον Γιώργο Γιαννόπουλο, ο οποίος κάθε φορά προκαλεί αίσθηση και σχόλια με τις συνεντεύξεις του. Ο ηθοποιός έχει αναφερθεί στο παρελθόν στην πολυγαμία και την απιστία, ενώ η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, δεν ήταν δυνατό να μη σχολιάσει όσα έχει πει.

Ο ίδιος πήρε θέση, ξεκαθαρίζοντας τι εννοεί, ενώ μοιράστηκε και προσωπική εμπειρία σε παλιότερη σχέση του.

«Είμαστε πολυγαμικά όντα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Έχω δηλώσει τις προάλλες περί απιστίας. Τι σημαίνει απιστία; Το να κάνεις έρωτα με έναν άλλον άνθρωπο όταν έχεις μια πολύ καλή σχέση, το θέμα είναι να μην στεναχωρηθεί. Το 95% έχουν ξενο…. Δεν μου αρέσει η λέξη απιστία δεν μου ταιριάζει στο λεξιλόγιο μου. Δεν μου έχει πει κάποια σύντροφος μου ότι έχει απιστήσει. Εγώ το έχω πει ότι έχω απιστήσει και εκείνη την ημέρα κάναμε τον καλύτερο έρωτα της ζωής μας. Και έχουμε και με αυτή την καλύτερη των σχέσεων τώρα. Δεν με χώρισε. Με κατάλαβε. Έκλαψε. Το θέμα είναι ότι με αυτή τη γυναίκα που αγαπήθηκα πάρα πολύ έχουμε την καλύτερη των σχέσεων, έχει την οικογένεια της, τα παιδιά της. Η αγάπη είναι που μετράει. Ο έρωτας είναι μια σχέση σύγκρουσης», δήλωσε αναφέροντας επίσης πως με την τωρινή σύντροφο του -που είναι 35 χρονών- θα μπορούσε να οδηγηθεί σε γάμο.

Δείτε το βίντεο.