Προσκεκλημένη στο «2Night Show» βρέθηκε η Έλλη Κοκκίνου και φυσικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ανάμεσα στα διάφορα που είχε να τη ρωτήσει αναφέρθηκε και το τέλος της φιλίας της με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η ερώτηση είχε να κάνει με το περίφημο unfollow και τον σάλο που προκλήθηκε, καθώς η τραγουδίστρια με την παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια ήταν αχώριστες και φυσικά το unfollow στο Instagram μπορεί να μοιάζει παιδαριώδες, αλλά προφανώς «φλυαρεί» για τους σοβαρούς λόγους που οι δύο γυναίκες αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη φιλική τους σχέση.

Παύλος Σταματόπουλος : Το unfollow της Κόκκινου και η δημόσια αναφορά μέσα από την εκπομπή της Σισσυς Χρηστίδου

Ωστόσο, τι απάντησε η τραγουδίστρια όταν της έγινε ευθέως η ερώτηση;

«Με τα social media ασχολούμαι, αλλά όχι όσο άλλοι. Η ζωή έχει από όλα. Άλλες φορές σχολιάζουμε, άλλες δε σχολιάζουμε. Έτσι κι αλλιώς, δημοσίως, σχέσεις προσωπικές, ερωτικές και φιλικές δεν τις σχολιάζω ποτέ. Νομίζω κάποια πράγματα είναι για εμάς. Και η ζωή είναι έτσι τώρα, μπορεί να είναι αλλιώς σε μερικά χρόνια. Ποτέ δε ξέρεις. Το Instagram είναι χαφιές μεγάλος», κατέληξε η ίδια, χωρίς να δώσει την παραμικρή λεπτομέρεια για το τι μεσολάβησε που τάραξε τόσο τη φιλία των δύο γυναικών.