Το ότι η σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη περνάει πολλές κρίσεις, λόγω της απόστασης που τους χωρίζει, εξομολογήθηκε η Έλλη Κοκκίνου, ενώ παραδέχθηκε το ψέμα που είπε για εκείνον.

Η Έλλη και ο Γιώργος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, ωστόσο, πολλές φορές, δημοσιεύματα τους θέλουν να χωρίζουν, εξαιτίας του ότι ο μπασκετμπολίστας, τα τελευταία χρόνια, αγωνίζεται στην Ισπανία.

«Περνάνε μήνες μέχρι να ειδωθούμε. Κάνω υπομονή, αλλά υπάρχουν πολλές κρίσεις. Υπάρχει μια περίοδος με πολλά νεύρα και μια περίοδος που λες “οk ας κουλάρω λίγο”», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια, στην πρεμιέρα της εκπομπής «Βράδυ» και συνέχισε: «υπάρχουν στιγμές που είναι δύσκολες, αλλά, γενικότερα, υπάρχει μια θετική διάθεση. Κι αυτό εμένα με κάνει να αισθάνομαι πολύ καλά, να νιώθω ασφάλεια και να χαμογελάω, κάτι που είναι πολύ σημαντικό στη ζωή μας».

Ωστόσο, η Έλλη κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στον Πέτρο Κωστόπουλο, καθώς εκείνος την ρώτησε γιατί είπε ψέματα ότι παρακολούθησε την συνέντευξη που του παραχώρησε πέρυσι ο μπασκετμπολίστας. «Το είδα μετά! Ξέρεις τι ώρα ξυπνάω; Στις 06:30 το πρωί! Εγώ στις 9 το βράδυ φοράω τις πιτζάμες μου και στις 10:30 έχω κοιμηθεί», δικαιολογήθηκε η τραγουδίστρια.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Έλλη για την σχέση της: