Η φρενίτιδα των Kardashians δεν σταματά στις ΗΠΑ. Το δημοφιλές reality συνεχίζει να σημειώνει απίστευτη επιτυχία και τα μέλη της οικογένειας έχουν μπει για τα καλά στις ζωές όλων.

Για ένα ακόμη Halloween λοιπόν, η Ellen DeGeneres αποφάσισε να βγάλει στην εκπομπή τη δική της περσόνα Kardashian. Ντύθηκε ως η «λιγότερο γνωστή αδερφή» της οικογένειας, η Karla Kardashian. Στο σημερινό επεισόδιο του The Ellen DeGeneres Show πρόκειται να δούμε την κορυφαία παρουσιάστρια να σατιρίζει και πάλι τις Kardashians με αφορμή το Halloween.

Στο βίντεο που έχει ήδη βγει στο YouTube μπορούμε να τη δούμε να φοράει μία μακριά ξανθιά περούκα, φανταχτερά νύχια και… φουσκωμένη κοιλίτσα!

«Έχω νέα κοιλίτσα κάτω από τις καμπύλες μου», λέει στο κοινό της η Ellen DeGeneres. «Ξέρετε ότι αυτό σημαίνει είτε ότι είμαι έγκυος ή ότι φόρεσα τα ενθέματα για τα οπίσθιά μου ανάποδα», λέει και κάνει άπαντες να ξεσπάσουν σε γέλια και χειροκροτήματα.

H αγαπημένη κωμικός σατιρίζει την οικογένεια με το δικό της ξεχωριστό τρόπο, ενώ λίγο αργότερα στο πλατό εμφανίζεται η Kourtney Kardashian και η Kendall Jenner!

Πάρτε μία μικρή ιδέα από το νέο επεισόδιο του Ellen Show.