Στη σκηνή του Ελλάδα έχεις Ταλέντο ανέβηκε η Ράνια Λίβα, ένα κορίτσι 16 χρονών για να παίξει πιάνο και να τραγουδήσει ένα δικό της τραγούδι.

Μετά το τέλος του τραγουδιού, η 16χρονη κατάφερε να αποσπάσει τα τρία ναι από τους κριτές περνώντας όμως με το τραγούδι της και ένα πολύ δυνατό μήνυμα αφού μίλαγε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε σαν χώρα.

Η Μαρία Μπακοδήμου συγκινημένη με αυτό που άκουσε είπε στην Ράνια «Εμένα με συγκινεί που η γενιά η δική σας έχει μεγαλώσει σε μια χώρα που περνά κρίση, και όχι μόνο οικονομική, η μεγάλη κρίση είναι στις αξίες που έχουν οι άνθρωποι σε αυτή τη χώρα. Χαίρομαι που έχεις τη δική σου φωνή και εκφράζεις ακριβώς την ανησυχία σου γιατί όταν βλέπεις ένα παιδί να έχει μια τόσο καθαρή στάση απέναντι σε αυτό που το στεναχωρεί και το πληγώνει, αισθάνεσαι πολύ καλύτερα για το μέλλον».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο  Σάκης Τανιμανίδης που δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και το φρένο που μπαίνει στα όνειρα των νέων παιδιών «Είναι τόσο στενάχωρο που ένα 16χρονο κορίτσι εμπνέεται από την κατάντια της χώρας μας για να γράψει αυτό το καταπληκτικό τραγούδι. Εκνευρίζομαι και θυμώνω και στεναχωριέμαι που οι μεγαλύτεροι και οι παλαιότερες γενιές φροντίσανε ώστε εσύ να εμπνευστείς και να γράψεις για αυτή την κατάντια, και που δε σας δίνουν τη δυνατότητα να ονειρευτείτε όπως θα έπρεπε να ονειρευτείτε. Είμαι πολύ εκνευρισμένος».