Από τη Γωγώ Θωμά,

Η Ελίνα Μάλαμα, η Τέση της σειράς του ΑΝΤ1 Παρθένα Ζωή είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα. Μπορεί να μην περνά άπεορες ώρες μπροστά στον καθρέφτη, αλλά προσέχει τον εαυτό της και γυμνάζεται -κάνει μάλιστα ένα σκληρό άθλημα, πυγμαχία. Πώς συνδυάζεται ένα girly girl με ένα τόσο δυναμικό άθλημα; Γελάει! «Κραγιόν, μάσκαρα, νύχια, αλλά και πυγμαχία. Έχουμε πολλά κομμάτια μέσα μας και έχουμε κάθε δικαίωμα να αναπτύξουμε όσα περισσότερα επίπεδα της προσωπικότητάς μας μπορούμε. Λόγο κλασικού χορού είχα πάντα ευκολία στις φυσικές δραστηριότητες. Με την πυγμαχία όμως ελευθερώθηκε ένα κομμάτι της φύσης μου. Θέλω να έχω την αντιμετώπιση του πυγμάχου στα πράγματα. Ότι μπουνιά και να μου έρθει θα ξαναγυρίσω και δεν θα φύγω. Έτσι καταλαβαίνεις από τι είσαι φτιαγμένος» λέει στο People.

Ανασφάλειες έχει; «Είχα αλλά πια τα έχω αποδεχτεί όλα. Δεν έγινε και τίποτα να έχεις λίγη κυτταρίτιδα. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ανθρώπων είναι η ομορφιά τους». Αυτό δεν σημαίνει πως δεν προσέχει τη διατροφή της, χωρίς όμως να νιώθει καταπίεση, αφού τα υγιεινά γεύματα είναι πλέον τρόπος ζωής για εκείνη. Ωστόσο, δεν ήταν πάντα σε τόσο καλή φόρμα όσο είναι σήμερα. «Πρώτη φορά είμαι τόσο αδύνατη. Μέχρι να διαμορφωθώ είχα περισσότερες καμπύλες. Δεν είχα θέμα παχυσαρκίας αλλά κάποια στιγμή έφτασα να έχω πολλά παραπανίσια κιλά. Με ενόχλησε γιατί είχε ξεφύγει λίγο το πράγμα. Αισθανόμουν βαριά. Έκανα διατροφή και τώρα έχω βρει την τελική μου μορφή. Είμαι εντάξει με τον εαυτό του» καταλήγει.

Από τις 14 Οκτωβρίου η Ελίνα θα βρίσκεται στα TERATA the musical στο πρώτο 4D μιούζικαλ στην Ελλάδα από τον Γιώργο Θεοφάνους σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού στο Σύγχρονο Θέατρο. «Τραγουδάω είναι ένα από τα εργαλεία μου. Εκφράζομαι μέσα από τη φωνή μου». Παράλληλα κάνει μία ιντερνετική σειρά με τον Κώστα Βαρελίδη και τον Νίκο Ιωαννίδη που έχει τίτλο Ξεκίνα να τρέχεις.