Η Ελίνα Ακριτίδου, η οποία πρωταγωνιστεί για δεύτερη σεζόν στο Τατουάζ, μίλησε στο Page 2 της Νέας Σελίδας  για το ρόλο της αλλά και για το λόγο που επέλεξε να κάνει τη συγκεκριμένη τηλεοπτική επιλογή.

«Το τιμ που υπογράφει το «Τατουάζ» κάνει μεγάλες επιτυχίες. Αυτό δείχνει ότι είναι ομάδα που δουλεύει σωστά, δεν επαναπαύεται στις δάφνες της και συνεχώς προσπαθεί για το καλύτερο. Όλα αυτά με έκαναν να θέλω να είμαι κι εγώ μέλος αυτής της ομάδας» ανέφερε ενώ εξήγησε και το πόσο δύσκολο ήταν μετά την πολυετή αποχή της από τα σήριαλ να επιστρέψει «Η αλήθεια είναι ότι δεν σταμάτησαν να μου κάνουν προτάσεις. Δεν μου ζητούσαν να παίξω σε σίριαλ, όταν δεν γίνονταν πια σειρές. Αυτό που επίσης μου έχει συμβεί -κι εκεί δυσκολεύτηκα λίγο- είναι να με αποκλείσουν από ένα κανάλι, επειδή είχα πάει στο απέναντι και είχαν θυμώσει μαζί μου, επειδή θεωρούσαν ότι τους εγκατέλειψα!», είπε.

Η ηθοποιός μίλησε για τη δυσπιστία που υπήρχε παλαιότερα στους ηθοποιούς που συμμετείχαν σε τηλεοπτικές σειρές αλλά και στον τρόπο που το διαχειρίστηκε η ίδια. «Έχω πάρει το αίμα μου πίσω με όλους αυτούς που κατέκριναν τους ηθοποιούς που έπαιζαν σε καθημερινές σειρές! Έχω δει συνάδελφο που σνόμπαρε όλους εμάς και καθόταν δίπλα μου στο θέατρο και έλεγε «δεν μπορώ να καταλάβω πώς παίζουν στα καθημερινά» να παρακαλάει για ένα ρολάκι! Είναι αλήθεια ότι δέχτηκα πολλά τέτοια σχόλια, ειδικά στην αρχή, αλλά δεν με επηρέασαν ποτέ! Παρόλο που κάποιοι μου έκλεισαν πόρτες, εκ των υστέρων διαπιστώνω ότι καλώς έγινε έτσι, γιατί, για να συνεργαστείς με έναν άνθρωπο, πρέπει να το επιθυμούν και οι δύο. Μου έχει πει σκηνοθέτης: «Πολύ θα ήθελα να σε πάρω σε παράσταση στο Εθνικό, αλλά δεν συνεργάζομαι με ηθοποιούς της τηλεόρασης». Και μετά ο ίδιος άνθρωπος σκηνοθέτησε στην τηλεόραση ριάλιτι του χειρίστου είδους», εξήγησε.

Η Έλενα Ακριτίδου αποκάλυψε επίσης πως δυο φορές στην καριέρα της δεν πληρώθηκε για τη δουλειά της αλλά δεν το κυνήγησε νομικά. Ο λόγος;  «Μου έχει συμβεί δύο φορές! Αλλά δεν απευθύνθηκα σε δικηγόρο για να διεκδικήσω τα χρήματά μου, ούτε αντέδρασα κάπως αλλιώς. Επειδή είμαι πολλά χρόνια σε αυτή τη δουλειά και με τους περισσότερους έχω ξανασυνεργαστεί, ξέρω ότι δεν έγινε κάτι με δόλο. Οπως κι εγώ θα μπορούσα να ανοίξω μια επιχείρηση και, αν πέσω έξω, το ίδιο συνέβη και σε αυτούς. Δεν μου αρέσει όμως να «κλαίγομαι». Είμαι από τα 18 μου στην τηλεόραση, έχω πάρει πολύ καλά χρήματα από τη δουλειά μου, έχω ικανοποιήσει τη ματαιοδοξία μου, οπότε δεν έχω λόγο να παραπονεθώ», κατέληξε η ηθοποιός.