Η Χρυσή Αυγή, οι επιρροές της και το πώς επηρεάζει το πολιτικό σκηνικό, δεν θα μπορούσε να μην απασχολήσει και τον χώρο της ελληνικής show biz. Ο Νότης Σφακιανάκης και οι απόψεις του, η Δέσποινα Βανδή η οποία διέλυσε τη συνεργασία τους λίγο πριν την πρεμιέρα, καθώς και το αν έκανε καλά ή όχι, είναι θέματα συζήτησης σε όλες τις συνεντεύξεις.

Στο συγκεκριμένο θέμα αναφέρθηκε και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Tv Έθνος. Η τραγουδίστρια εξήγησε αρχικά τη σχέση της με την πολιτική: «Στην εποχή που ζούμε είναι δύσκολο να μην έχει σχέση κανείς με την πολιτική, ακόμα κι αν δεν το θέλει… Αγαπώ την Ελλάδα κι ακόμα πιο πολύ τον λαό μου, με όλα του τα λάθη και τα παραπτώματα, άρα αναζητώ να μαθαίνω και να ανακαλύπτω, να διακρίνω όσο μπορώ την αλήθεια, απαλλαγμένη από το παρελθόν…», δήλωσε.

Δείτε επίσης: Καπουτζίδης για Σφακιανάκη: «Δε μίλησε κι ο Πλάτωνας, ένας απλός λαϊκός τραγουδιστής χωρίς ιδιαίτερη μόρφωση μίλησε»

Όσο για την Χρυσή Αυγή και τους καλλιτέχνες σε σχέση με αυτή, η τραγουδίστρια δήλωσε: «Ο χώρος μας είναι αντικατοπτρισμός της κοινωνίας! Απ’ τη στιγμή που εμφανίστηκε το φαινόμενο του φασισμού στην κοινωνία, θα ήταν αδύνατον να μην εμφανιστεί και στον χώρο μας -κι όχι μόνο σ’ αυτόν! Δεν πίστευα, δεν πιστεύω και ούτε πρόκειται να πιστέψω ότι ο φασισμός μπορεί να δώσει οποιαδήποτε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα». Σε ερώτηση αν θα συνεργαζόταν με καλλιτέχνη που στηρίζει την Χρυσή Αυγή η τραγουδίστρια απάντησε αφοπλιστικά: «Oχι!».

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store