Αφορμή στάθηκε το δημοσίευμα ενός περιοδικο, το οποίο διαφήμιζε στο εξώφυλλό του, μια αποκλειστική συνέντευξη της Ελεονώρας Μελέτη.

Σε αυτή η παρουσιάστρια εμφανιζόταν να μιλάει για τα όνειρα, τις επιθυμίες της και την καινούργια σχέση της, με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο.

Μια ματιά εδώ: Η Γερμανού ξανάρχεται και μαζί της έχει κόσμο και ντουνιά

Σήμερα όμως, μέσα από την εκπομπή της, η Ελεονώρα Μελέτη ξεκαθάρισε πως δεν έχει μιλήσει σε αυτό το περιοδικό, πως τίποτα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και πως έχει ορκιστεί να μην αναφερθεί ξανά δημόσια για την προσωπική της ζωή.

Δείτε εδώ, Πέτρος Κωστόπουλος: «Έφυγα από τον ΑΝΤ1 γιατί αισθάνθηκα πως δεν χωρούσα»

Να τι δήλωσε η ίδια: «Δεν έχω πει λέξη, δεν έχω πει κουβέντα. Αυτές είναι δηλώσεις του περιοδικού, δεν είναι δικές μου. Τους ευχαριστώ πολύ που μιλούν εκ μέρους μου, γιατί εγώ βαριέμαι μερικές φορές. Εξάλλου έχω δεσμευτεί ότι δεν θα πω τίποτα και ποτέ για την προσωπική μου ζωή. Αυτό που με τρομάζει και με φοβίζει περισσότερο είναι τα σενάρια που φτιάχνουν από το μυαλό τους μερικοί άνθρωποι. Και επίσης κάτι άλλο που με τρομάζει είναι οι αράχνες, αλλά όταν τις βλέπω δεν το δείχνω, δε θέλω να ξέρουν ότι φοβάμαι».

Διαβάστε εδώ, Σουηδία γίναμε: Το Mega «χαιρετάει» τον ΑΝΤ1 και ο ΑΝΤ1 το Mega

Ενώ κατέληξε λέγοντας: «Πάρτε το περιοδικό, πιείτε τον καφέ σας και γελάστε όπως κι εγώ, χο, χο, χο».