Η εταιρία DOCA άνοιξε το νέο της κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και τη βραδιά συντόνισε η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να λείπει από το Stylish Fashion Event, καθώς τα DOCA είναι η αγαπημένη της συνήθεια.

Διαβάστε ακόμα: Ελεονώρα Μελέτη: «Από την αρχή της εμφάνισής μου το σύστημα με αντιμετώπισε ως μιμητικό στοιχείο»

Η ίδια ντυμένη σε total look DOCA παρουσίασε τη βραδιά, συναντήθηκε και φωτογραφήθηκε με τον κόσμο που παραβρέθηκε εκεί, ενώ ανέδειξε και τους τυχερούς που κέρδισαν δωροεπιταγές για να ψωνίσουν τα αγαπημένα τους αξεσουάρ.

Μέσα από το προσωπικό της blog, η Ελεονώρα έγραψε για την όμορφη εμπειρία της στη Θεσσαλονίκη: «H αγάπη και η ενέργεια που πηγάζει από όλους εκείνους που ενώ δεν τους γνωρίζεις προσωπικά, είναι σαν να τους ξέρεις χρόνια. Αυτή η άνεση που έχει φροντίσει να χτίσει η καθημερινή επαφή που έχεις με τον κόσμο μέσα από την τηλεόραση, η περιέργεια κάποιων που ωστόσο πάντα εκφράζεται με σεβασμό και ευγένεια, η συμπάθεια που ενδεχομένως νιώθει κάποιος για σένα όπως και άλλα δεκάδες θετικά συναισθήματα και οι αποχρώσεις αυτών, αποτελούν μία ένεση ενέργειας, εθιστική αλλά και μεθυστική, που σε κάνει να θες να χαμογελάς και να μιλάς συνέχεια με τον κόσμο, ενώ γίνεσαι αποδέχτης ευχών και όμορφων δηλώσεων.

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store

Για περισσότερες από 3 ώρες, δεν μπορώ να υπολογίσω ούτε πόσους καινούριους ανθρώπους γνώρισα, ούτε πόσα φιλιά δέχτηκα και μοίρασα, ούτε πόσες φωτογραφίες έβγαλα…Ο χρόνος είχε γίνει «ενιαίος», όλοι όσοι βρεθήκαμε, μία παρέα, και το βράδυ μου ένα υπέροχο γεμάτο χαρά βράδυ…

Είμαι τυχερή που συνάντησα πριν λίγα χρόνια τη Στέλλα. Είναι μακράν η καλύτερη συνεργασία που είχα ποτέ στο είδος της, πέρα από τις τηλεοπτικές και δημοσιογραφικές μου υποχρεώσεις.»

Μεταξύ άλλων, στο event βρέθηκαν η Ιωάννα Λίλη και ο Γιάννης Σερβετάς.

Δείτε φωτογραφίες: