Εδώ και σχεδόν μια δεκαετία η Ελεονώρα Μελέτη κάνει surfing κάθε καλοκαίρι. Για την ακρίβεια ξεκινάει από Απρίλιο και τελειώνει τέλη Οκτωβρίου. Είναι ένα από τα πάθη της. Ίδιο πάθος έχει και ο σύζυγός της Θοδωρής Μαροσούλης. Οι δυο τους ταιριάζουν σε πολλά και δεν είναι τυχαίο ότι δηλώνουν με κάθε ευκαιρία τον έρωτα τους και την αίσθηση τύχης που βρήκαν ο ένας τον άλλο.

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μια τέτοια ανάρτηση το βράδυ της Πέμπτης. Στη φωτογραφία απεικονίζονται οι δυο τους να κάνουν surfing και η παρουσιάστρια γράφει στο σχόλιο:

«Συμβαίνει τώρα: ( 00:18) Ψαχουλεύοντας το κινητό κ αναζητώντας φωτογραφίες για να τυπώσω, έπεσα πάνω σε αυτό το δροσερό στιγμιότυπο… κ ανατρέχοντας σε αυτή την ανάμνηση, νιώθω τυχερή κ ευγνώμων που βρήκα στη ζωή έναν παλαβό να κάνει πράγματα που γουστάρει, κ να καταλήγουμε να γουστάρουμε παρέα…»

View this post on Instagram

Συμβαίνει τώρα: ( 00:18) Ψαχουλεύοντας το κινητό κ αναζητώντας φωτογραφίες για να τυπώσω, έπεσα πάνω σε αυτό το δροσερό στιγμιότυπο… κ ανατρέχοντας σε αυτή την ανάμνηση, νιώθω τυχερή κ ευγνώμων που βρήκα στη ζωή έναν παλαβό (@psycho_25 ) να κάνει πράγματα που γουστάρει, κ να καταλήγουμε να γουστάρουμε παρέα… #tb #myman #memories #summer #couplegoals #bali #surfing #surf

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on