Ποικίλες αντιδράσεις είχε προκαλέσει προ μηνών η Ελένη Βιτάλη με τις δηλώσεις της για τον Αντώνη Ρέμο και την Πάολα και, τώρα, επανήλθε.

Η Ελένη προκάλεσε αίσθηση, όταν, επικρίνοντας τη σύγχρονη λαϊκή σκηνή, εκστόμισε ατάκες όπως «η Πάολα βγάζει τον πισινό της» και «ο Ρέμος ούτε καλός τραγουδιστής είναι, ούτε τίποτα». Τόσο ο Αντώνης, όσο και η Πάολα, πήραν θέση, εκφράζοντας την δυσφορία τους.

Περίπου τέσσερις μήνες μετά, η τραγουδίστρια ρωτήθηκε για την επίμαχη δήλωσή της και προσπάθησε να «τα μαζέψει»! «Δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ σ’ αυτό. Δεν θέλω να πω τίποτα απολύτως. Ό,τι είπα αφορούσε καθαρά το λαϊκό τραγούδι με την ευρύτερη έννοια. Δεν είχα απολύτως τίποτα προσωπικό, ούτε με την Πάολα, ούτε με τον Αντώνη Ρέμο», ανέφερε και συνέχισε: «αν μπορώ να πω κάτι για την κυρία Πάολα είναι ότι έχει μεγάλο ταλέντο , αυτό το ξέρουμε όλοι, το λέω και δημόσια. Αλίμονο να είχα κάτι προσωπικό με το κοριτσάκι, ίσα ίσα τραγουδάει ωραία… Δεν υπάρχει λόγος να τραβάει το μάτι μας με την εμφάνισή της. Δεν ήθελα να στεναχωρήσω τον Αντώνη Ρέμο. Όλη αυτή η γκλαμουριά δεν μου κάνει εμένα, ο Αντώνης ήταν σημείο αναφοράς, είναι καλό παιδί, δεν μου έχει πει ποτέ κανείς κάτι κακό για εκείνον!».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις: