Πολλές φορές στο παρελθόν έχουν κυκλοφορήσει φήμες χωρισμού. Πολλές φορές δημοσιογράφοι τους έχουν ρωτήσει αν είναι μαζί. Κάθε φορά η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αναγκάζονται να δώσουν εξηγήσεις για κάτι που δεν υπάρχει. Τουλάχιστον όπως απέδειξε η πορεία του χρόνου.

Η Ελένη Ράντου έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό και είπε πολλά ενδιαφέροντα. Ένα απ΄αυτά είναι ότι θα ήθελε να έχει κάνει άλλο ένα παιδί. Το έτερο αφορά στα τόσα χρόνια γάμου που συμπληρώνει με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και στις διαρκείς ερωτήσεις των δημοσιογράφων για φήμες χωρισμού που έχουν ακουστεί.

«Η καρδούλα μου το ξέρει αν είμαι δυναμική γυναίκα. Για να επιβιώσεις πρέπει να δείχνεις προς τα έξω δυνατός. Προς τα μέσα αν με φυσήξεις είμαι άχνη ζάχαρη. Κλαίω πολύ εύκολα, γελάω πολύ εύκολα και η αλήθεια είναι ότι στα δύσκολα αυτοεξορίζομαι.

Στενoχωριέμαι γιατί δεν έκανα άλλα 2-3 παιδιά, γιατί λέω «καλά το κάνεις αυτό, έπρεπε να κάνεις κι άλλα»…Θεωρώ ότι είναι νίκη που μετά από τόσα χρόνια καταφέραμε και μείναμε μαζί με τον Βασίλη. Νιώθω άσχημα να απολογούμαι γιατί δεν έχω χωρίσει. Μερικές φορές οι ερωτήσεις είναι ότι «κάτι κρύβεται». Πάντα υπάρχει μια υπόνοια ότι αυτό είναι αφύσικο.

Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα γιατί δεν είναι προτεραιότητα ο έρωτας. Προτεραιότητα μένει η αγάπη».