Καλεσμένη στο Πρω1νό βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η Ελένη Ράντου. Η ηθοποιός μίλησε για τη θεατρική παράσταση, «Τζασμίν», που σκηνοθετεί αλλά και πρωταγωνιστεί. Μάλιστα στην ίδια παράσταση συνεργάζεται για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια με την Καλλιρρόη Μυριαγκού, την τηλεοπτική Ματίνα Μανταρινάκη.

Η Ελένη Ράντου, μίλησε για αυτή τη συνεργασία και εξήγησε τον λόγο που τόσα χρόνια δεν είχε συνεργαστεί με κανέναν από τους ηθοποιούς που συμμετείχαν στο πολύ επιτυχημένο  σήριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης».

«Από το Κωνσταντίνου και Ελένης, λόγω της μεγάλης επιτυχίας ποτέ δεν συνεργάστηκα ξανά με κάποιον γιατί ένιωθα πως θα γίνει χρήση της επιτυχίας του σήριαλ. Το έβλεπα ενοχικά. Μετά από 20 χρόνια λοιπόν, βρισκόμαστε μαζί, είναι σαν να μην έχει περάσει μια μέρα. Όλα αυτά τα χρόνια βρισκόμασταν αλλά δεν κάναμε παρέα. Ήταν σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα από όλο αυτό. Είναι εξαιρετική ηθοποιός… Είναι ωραίο που μας βλέπει ο κόσμος μετά από τόσα χρόνια, έχοντας και οι δυο ωριμάσει και δουλέψει πολύ σε κάτι σχεδόν ντοκιμαντέρ, που δεν έχει τη φάρσα του Κωνσταντίνου και Ελένης. Είναι σκληρό πράγμα αυτό που συμβαίνει. Είναι ωραίο που είμαστε σε άλλη πίστα και άλλη χρονική στιγμή αλλά έχουμε την ίδια επικοινωνία. Είμαστε πάνω στη σκηνή και καταλαβαίνει η μια την άλλη από χιλιόμετρα. Ήταν δική μου σκέψη αυτό. Νιώθω ότι σε όλα τα παιδιά από εκεί τους χρωστάω πως η μεγάλη επιτυχία δεν μου επέτρεψε να συνεργαστώ μαζί τους θεατρικά, γιατί από κόμπλεξ αν θες ένιωθα πως ο κόσμος θα πίστευε πως πάω να εκμεταλλευτώ την μεγάλη επιτυχία του σίριαλ. Λειτούργησα πολύ ενοχικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα