Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έκαναν συζήτηση για τις αυξήσεις στις ΔΕΚΟ. Τέτοια θέματα σπάνια βλέπουμε στη ροή της εκπομπής, ενώ η ομάδα της παρουσιάστριας τα αντιμετώπισε με χιούμορ.

Μεταξύ άλλων ανέφεραν πως θα μάθουμε τις αυξήσεις μετά τις Πασχαλινές διακοπές μας. «Μη στεναχωριέστε ρε παιδιά», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Ζαρίφη, προσπαθώντας να ελαφρύνει το κλίμα. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας επιχείρησε να περάσει στο επόμενο θέμα σχετικά άμεσα, με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο να μην αντέχει και να ξεσπά λέγοντας: «Πήγαινε με όπου θέλεις εκτός από αυτή τη χώρα που βαρέθηκα και κουράστηκα να πληρώνω τη χρεοκοπία των άλλων. Εγώ κι εσύ και ο άλλος και ο παράλλος».

Η παρουσιάστρια επηρεασμένη από το θέμα και την ασυνήθιστη αντίδραση του συναδέλφου της δήλωσε on air: «Μα σε παρακολουθώ τόση ώρα που δεν μιλάς και φορτώνεις. Άσχετα από το ότι προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε με χιούμορ, γιατί τι να κάνουμε; Να βγαίνουμε και να λέμε αυτά που λέμε μέσα στο σπίτι μας; Δε γίνεται… Τι να λέμε αυτά που λένε όλοι; Τα λέμε κι εμείς στο σπίτι μας! Αφού δεν μπορεί να αλλάξει το πράγμα το βλέπουμε».

Δείτε τι συνέβη στον αέρα της εκπομπής.