Μια αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη έκανε σήμερα ο Μάκης Πουνέντης που συγκίνησε τόσο τους συνεργάτες της όσο και τους τηλεθεατές.

«Πήγα σε ένα μαγαζί με σοκολατάκια και μου λέει η ιδιοκτήτρια πάρε ότι θέλεις αρκεί να στείλεις ένα μήνυμα. «Θέλω αν πεις ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελένη Μενεγάκη. Πριν από 2,3 χρόνια είχες καλέσει στην εκπομπή ένα γιατρό που μιλούσε για την εξωσωματική γονιμοποίηση και η γυναίκα αυτή έστειλε μήνυμα και είπε πως προσπαθούσε να κάνει παιδί αλλά δεν μπορούσε και ήθελε να επικοινωνήσει με αυτό τον γιατρό για να δει αν μπορεί να τη βοηθήσει», ξεκίνησε να λέει ο Μάκης Πουνέντης και συνέχισε απευθυνόμενος στους τηλεθεατές λέγοντας «Η Ελένη Μενεγάκη κυρίες και κύριοι δεν έμεινε στο e-mail την πήρε προσωπικά τηλέφωνο και της είπε “γεια σας είμαι η Ελένη, πώς μπορώ να σας βοηθήσω” και όχι μόνο τη βοήθησε μετά από ένα χρόνο έκανε το παιδάκι της, είναι δύο ετών κι εγώ συγκινήθηκα γιατί μου λέει “το παιδί αυτό είναι η λιακάδα μου” και δε θα ξεχάσω ποτέ το καλό που μου έκανε».

Η παρουσιάστρια με την περιγραφή του συμβάντος θυμήθηκε το περιστατικό και το γιατρό και μίλησε για τον τρόπο που η ίδια λειτουργεί ενώ έστειλε και τη δική της αγάπη σε αυτή τη γυναίκα.

Δείτε το απόσπασμα