Το μεσημέρι της Πέμπτης, στην έναρξη της Ελένης Μενεγάκη οι συνεργάτες της σχολίασαν την εμφάνιση της παρουσιάστριας η οποία ήταν κάτι παραπάνω από λαμπερή.

Αυτό στάθηκε αφορμή να κάνει η Ελένη Μενεγάκη μια αποκάλυψη. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως την Παραμονη Χριστουγέννων θα βρίσκεται καλεσμένοι σε μια εκπομπή. Αυτή η εκπομπή δεν είναι άλλη από του Άκη Πετρετζίκη.

«Άκου να δεις εγώ τώρα Παραμονή Χριστουγέννων επειδή θα βρίσκομαι στον Άκη Πετρετζίκη και θα μπω στη κουζίνα του, έχω κλείσει ντου, δε μπορώ να πάω έτσι στη κουζίνα του Άκη, δεν μπορώ να πάω έτσι grande στα γυρίσματα», είπε αρχικά η παρουσιάστρια. Στη συνέχεια «έκλεισε το μάτι στο φακό» και αφιέρωσε το σημερινό της look στο αγόρι της, όπως αποκαλεί τον Μάκη Παντζόλπουλο. «Σήμερα κάνει κρύο και κάποιος που με ενδιαφέρει είναι στο σπίτι, είπα να κάνω μια grande εμφάνιση για εκείνον. Αφού η δουλειά μας δίνει το περιθώριο να μπαίνουμε σε άλλα σπίτια, ακόμα και στο δικό μας, σήμερα κάνει πολύ κρύο μείνετε σπίτι κι όλα καλά   έτσι φόρεσα αυτό το ρούχο για κάποιον άλλον που είναι εδώ μέσα», αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το βίντεο