Ο πιο παλιός και αγαπητός συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη είναι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. Ο κριτικός κινηματογράφου είναι δίπλα στην παρουσιάστρια από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε τον Πρωινό Καφέ στον ΑΝΤ1 – και μάλιστα προϋπήρχε εκείνης -. Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος είναι λιγομίλητος, σοβαρός και σπάνια κάνει πλάκα on air παρά το ότι έχει χιούμορ.

Σήμερα το μεσημέρι, η Ελένη Μενεγάκη φιλοξένησε στην εκπομπή τον ψυχολόγο-ψυχοθεραπευτή, Χαράλαμπο Πέτρα, ώστε να μιλήσουν για τα ψυχοσωματικά προβλήματα. Από τι προκαλούνται, πώς θεραπεύονται και πόσο εύκολο είναι να τα διαχειριστούμε; Αυτά ήταν κάποια από τα θέματα που ασχολήθηκαν.

Εν συνεχεία, η παρουσιάστρια μιλώντας με την ομάδα της ανέφερε πως για εκείνη το Α και το Ω σε μια δύσκολη κατάσταση είναι η αλλαγή της καθημερινότητας. Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος άδραξε την ευκαιρία και μίλησε για μια δική του εμπειρία. «Πριν χρόνια είχα βγάλει μια αναφυλαξία, ρώτησε έναν αλλεργιολόγο ο οποίος ήξερε τι δουλειά κάνω και μου είπε “Δε χρειάζεται να σε εξετάσω. Βρες τι είναι στη ζωή σου επαγγελματικά ή προσωπικά και άλλαξε το”».  Τότε, η Ελένη Μενεγάκη τον ρώτησε αν προέβη στην αλλαγή με τον κριτικό κινηματογράφου να απαντά αρνητικά αλλά να προσθέτει συνάμα «Δεν είμαι τέτοιος τύπος να τα αλλάξω έτσι όλα αλλά είχε δίκιο. Υπήρχε κάτι που με ενοχλούσε βαθιά. Και δεν ήσουν εσύ (γέλια)». Η παρουσιάστρια με παράπονο και το γνωστό της νάζι είπε «Εγώ το κορίτσι σου; Εγώ το κορίτσι σου;»

Δείτε το διάλογο που ακολούθησε στο παρακάτω βίντεο