Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην εκπομπή της, μετά το ταξίδι της στην Αμερική με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο. Η παρουσιάστρια ανέφερε στην ομάδα της τις εμπειρίες που μάζεψε, τον πραγματικό λόγο που πήγε στη Νέα Υόρκη με το στενό της συνεργάτη αλλά και το απρόοπτο που τους συνέβη.

Όπως αποκάλυψε η «ωραία Ελένη» και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος επισκέφθηκαν την Αμερική, με αφορμή την πρόσκληση της Universal Ελλάδας και Αμερικής για συνέντευξη στη Nia Vardalos σχετικά με τη νέα της ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά Νο2» που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους της χώρας μας τον ερχόμενο Απρίλιο.

«Δε σας σκέφτηκα καθόλου Γρηγόρη! Πέρασα τόσο ωραία με τον Θοδωρή μου. Ήταν καταπληκτικός και μου θύμιζε αυτά που ξεχνούσα. Για δουλειά πήγαμε, αλλά ο Θοδωρής μου έλεγε να μην τη λέω δουλειά! Μα του έλεγα “γιατί; Πήγαμε για αναψυχή;”. Θοδωρή μου, χίλια ευχαριστώ. Με πήγε παντού!», είπε λίγα λεπτά μετά την είσοδό της στο πλατό και εξομολογήθηκε ότι έζησε πλούσιες εμπειρίες, όπως ότι μπήκε σε καρότσα με αλογάκια!

Στη συνέχεια, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος εξήγησε τι απρόοπτο συνέβη πριν ξεκινήσει η συνέντευξή της Vardalos μαζί τους.

«Πριν φύγουμε από την Ελλάδα είχαμε εξηγήσει τα διαδικαστικά. Δηλαδή (μιλά η Ελένη) ελληνικά και λίγο αγγλικά, ενώ η Nia Vardalos το αντίθετο και είχαμε ζητήσει μήπως την έχουμε μόνη της-χωρίς τον συμπρωταγωνιστή της. Λίγο πριν φτάσουμε εκεί, μας ειδοποιούν ότι η Nia πρέπει να ‘ναι “ζευγαρωμένη” με τον John Corbett. Λέμε οκ δεν πειράζει! Φτάνουμε εκεί και μας λένε “ποιος από τους δύο θα μπει μέσα;” και η Ελένη με ρωτούσε “γιατί; Γιατί;”» είπε χαρακτηριστικά και διευκρίνισε ότι ο σκηνοθέτης τους ζήτησε να μπει ο ένας από τους δύο στο στούντιο για τη συνέντευξη γιατί δεν “έβγαιναν” τα πλάνα.

Εν τέλει ο σκηνοθέτης τους πρότεινε να κάνουν ξεχωριστά συνέντευξη με την Nia Vardalos και στην καρέκλα του συμπρωταγωνιστή της να κάτσει η Ελένη Μενεγάκη.