Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα το πρωί ξύπνησε με πολύ καλή διάθεση. Από χθες το βράδυ η Αθήνα έχει «ντυθεί» στα λευκά, έχει χιονίσει ακόμα και στο κέντρο της πόλης. Η παρουσιάστρια σήμερα το πρωί που ξύπνησε είδε τον κήπο της στο σπίτι της στα Μελίσσια χιονισμένο και θέλησε να μοιραστεί την όμορφη εικόνα με τους followers της. Στη συνέχεια όμως επιφύλασσε ακόμα μια μεγαλύτερη έκπληξη στους θαυμαστές της.

Η Ελένη δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει τις δυο μικρότερες κόρες της, Βαλέρια και Μαρίνα να παίζουν με τα χιόνια και να κάνουν τσουλήθρα. Τα σχολεία είναι κλειστά, στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας, λόγω της κακοκαιρίας και τα παιδιά που αγαπούν πολύ τα χιόνια βρήκαν την ευκαιρία να παίξουν και να απολαύσουν αυτή την ημέρα.

Εντύπωση προκάλεσε πως η παρουσιάστρια έδειξε το πρόσωπο της Βαλέριας για πρώτη φορά η οποία όπως βλέπετε είναι μια κούκλα. Στην ίδια ανάρτηση φαίνεται και η μικρή η Μαρίνα η οποία φοράει μια τέλεια μπλε φόρμα και δείχνει πολύ stylish. Να θυμίσουμε εδώ πως τη βενιαμίν της οικογένειας την έχουμε ξανά δει σε παλαιότερη ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη η οποία όμως είχε ζητήσει να μην αναπαραχθεί από τα Μέσα κάτι που δεν ίσχυσε αυτή τη φορά.

Δείτε τις αναρτήσεις της Ελένης Μενεγάκη

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#eleni …ο χιονισμένος μας κήπος σήμερα το πρωί ! Καλημέρα !

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#eleni …παιχνίδια στο χιόνι !

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Αν έχετε παιδιά μη χάσετε κι εσείς την ευκαιρία να βγείτε έξω και να παίξετε με τα παιδιά σας! Δε βλέπουμε κάθε μέρα μια… άσπρη μέρα!