Γενέθλια σήμερα (29/10) για την Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια μία ώρα περίπου μετά την έναρξη της εκπομπής της, υποδέχτηκε την Anna Maria Barouh στο πλατό της.

Μετά από τη μαγειρική, η Anna Maria τη μετέφερε σε έναν άκρως εντυπωσιακό χώρο με εντυπωσιακά γλυκά από τα ζαχαροπλαστεία Fresh. Οι ετοιμασίες για τα γενέθλια της παρουσιάστριας ήταν άκρως εντυπωσιακές και όχι άδικα.

«Μακάρι όλο αυτό που βλέπω να το έχω στολισμένο και σπίτι μου! Είναι απίθανο, είναι μοναδικό. Δεν έχω λόγια», είπε εντυπωσιασμένη η Ελένη Μενεγάκη. Εν συνεχεία, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος βρέθηκε στο πλατό για να της δωρίσει ένα μπουκέτο λουλούδια.

«Η εντολή σήμερα είναι ότι κλείνεις τα 35», της είπε ο επί χρόνια συνεργάτης, με την παρουσιάστρια να απαντά: «Έλα που μου τα έλεγε ο Πολυχρονίου. “Τι τα λες τα χρόνια σου; Θα στα μετράνε για πάντα…”. Και του έλεγα “Γιατί; Πόσο καιρό θα μείνω;”».

Εν συνεχεία η παρουσιάστρια πήγε στην τούρτα για να σβήσει τα κεράκια!

«Πόσα κεράκια βάλατε; Λιγότερα κι απ’την κόρη μου; Δεν πειράζει, γιατί εγώ μπορεί να νιώθω πιο νέα κι από την κόρη μου», είπε η Ελένη ενώ έκανε και την ξεχωριστή της ευχή, σβήνοντας τα κεριά.