Η Ελένη Μενεγάκη, έδωσε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ερωτευμένος Σαίξπηρ», με την κόρη της Λάουρα. Η παρουσιάστρια σε μια σπάνια δημόσια εμφάνισή της επέλεξε να πάει να δει τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Η παρουσιάστρια με ένα πλατύ χαμόγελο και μια ζεστή αγκαλιά μίλησε στους δημοσιογράφους για τη σχέση που έχει με την κόρη της, την εκπομπή αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης.

Η Ελένη Μενεγάκη εξήγησε πως όσο μεγαλώνει η κόρη της έρχονται πιο κοντά χωρίς όμως να γίνονται… φίλες. «Η Λάουρα πάει Τρίτη Γυμνασίου. Είναι πια 14 χρονών. Μεγάλωσε, ήθελα πολύ να τη δούμε μαζί αυτή την παράσταση και ήταν νωρίς η παράσταση και μας προέκυψαν όλα πολύ όμορφα και ήρθαμε… και χαίρομαι που είμαστε εδώ. Με την κόρη όχι δεν κάνουμε παρέα σαν δύο φίλες, ούτε και με τον γιο μου που είναι μεγαλύτερος, είναι πάντα τα παιδάκια μου, αλλά όσο μεγαλώνει μπαίνουμε και σε ένα άλλο κομμάτι σχέσης, μιας και είμαστε κορίτσια ναι…Η Λάουρα με ρώτησε τι να φορέσει γιατί δεν έχει πάει ποτέ σε πρεμιέρα παράστασης…», είπε.

Τα νούμερα τηλεθέασης τα κοιτάζει καθημερινά και τα αναλύει, αφού αποτελεί και αυτό μέρος της δουλειάς της. Η Ελένη όμως εξήγησε πως για εκείνη η τηλεθέαση δεν είναι συνυφασμένη με τη σχέση της με τον κόσμο. «Δεν ένιωσα ποτέ στα σχεδόν 25 χρόνια που είμαι κάθε μέρα στην τηλεόραση ότι ο κόσμος δεν με αγαπάει. Μπορεί να έχουμε κάποιες χρονιές, οι οποίες δεν είναι όπως θα τις ήθελα όσον αφορά στα νούμερα τηλεθέασης, αλλά όσον αφορά στη σχέση μου με τον κόσμο δεν αισθάνομαι ότι πέρασε κρίση. Ίσα ίσα που εγώ νομίζω ότι μεγαλώνει και δυναμώνει.

Το τι μπορεί να αλλάξω εγώ στην εκπομπή μου δεν έχει να κάνει με το τι κάνουν οι άλλοι, αλλά με το τι μπορεί να κάνω εγώ και τι μου πηγαίνει και τι περιμένει ο κόσμος από μια εκπομπή στην οποία πρωταγωνιστώ, παρουσιάζω. Τα νούμερα τηλεθέασης φυσικά και τα κοιτάζω, στην τηλεόραση δουλεύω. Τι φαντάζεστε, ότι έχω τα μάτια μου κλειστά και σφυρίζω»;, δήλωσε η παρουσιάστρια.

Τέλος, μια δημοσιογράφος τη ρώτησε αν σκέφτεται να εγκαταλείψει την τηλεόραση και να ασχοληθεί με την πολιτική με την παρουσιάστρια να τα χάνει και να απαντά αυθόρμητα «Ντόϊνγκ! Πότε πάλι το ακούσατε ή το διαβάσατε αυτό; Καινούργιο είναι; Μήπως το ακούσατε μόνο εσείς για να μου κάνετε την ερώτηση; Πρώτη φορά το ακούω αυτό; Για να μου κάνεις την ερώτηση δε σου φάνηκε και πολύ περίεργο, μόνο εγώ δεν με έχω σκεφτεί να κατέβω στην πολιτική…».

Δείτε το βίντεο