Με όρεξη, ένταση και λίγο εκνευρισμό ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης το «Πρωινό». Με αφορμή την καθιερωμένη κυκλοφορία των περιοδικών, ο Γιώργος Λιάγκας ξεχώρισε ένα θέμα, που δεν ήταν άλλο από την «επιστροφή» της Ελένης Μενεγάκη στο εξώφυλλο του Hello.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει, εξάλλου, την κόντρα ανάμεσα στην παρουσιάστρια του Alpha και την Έλενα Μακρή Λυμπέρη που προέκυψε πριν λίγους μήνες; Τότε, η εκδότρια του περιοδικού είχε μιλήσει για την Ελένη Μενεγάκη με βαρείς χαρακτηρισμούς, ενώ η άλλη πλευρά την είχε προκαλέσει να μη ξαναδημοσιεύσει ποτέ ξανά το όνομά της στα περιοδικά της.

Έτσι, ο παρουσιαστής της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής, είπε χαρακτηριστικά: «Τι είμαστε εμείς οι δημοσιογράφοι που μας λένε αλήτες, ρουφιάνους… Είχε δηλώσει ο κ. Καβατζίκης από αυτή εδώ τη θέση ότι μετά την κόντρα με την Ελένη Μενεγάκη, δεν θα την ξαναπαίξουν ποτέ. Η επιστροφή της Ελένης δηλαδή είναι είδηση; Από το Hello το μάθαμε; Για μένα σήμερα η είδηση είναι ότι η Μενεγάκη ξαναγύρισε στο εξώφυλλο».

Τότε, ο Άρης Καβατζίκης, ως διευθυντής σύνταξης του περιοδικού τοποθετήθηκε: «Η αφορμή για να καλωσορίσουμε την Ελένη στο Hello είναι διπλή –δεν απέσυρε την αγωγή, άλλο η αγωγή κι άλλο το περιοδικό-. Πρώτον, επειδή η Ελένη βγήκε στην εκπομπή και πήραμε ένα μήνυμα “αγάπη μόνο”. Και το δεύτερο είναι επειδή τα περιοδικά τα φτιάχνουμε για τον κόσμο και ο κόσμος θέλει να βλέπει την Ελένη στο περιοδικό».

Τότε, η αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα ήταν «Να λέτε αλήθειες στον κόσμο ρε. Όποτε πέφτει η κυκλοφορία βάζετε τη Μενεγάκη στο εξώφυλλο. Αποχωρώ από την πρωινή ζώνη. Τέλος. Το δηλώνω επί τούτου, αποχωρώ από την τηλεόραση».

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο «Πρωινό»:

Διαβάστε ακόμα:

Το πρώτο μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη μετά την επιστροφή της: «Φοβήθηκα μη βάλω τα κλάματα και το μάζεψα»

Λίγο πριν την επιστροφή της: Το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη στο twitter και η πρώτη φωτογραφία μετά τη γέννα

Ελένη Μενεγάκη: Το νέο της μήνυμα είκοσι σχεδόν ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store