Ο Κώστας Φραγκολιάς παρουσίασε στην εκπομπή, Ελένη, το μεσημέρι της Πέμπτης, το προσωπικό του απωθημένο από την παιδική του ηλικία, να παίξει ντραμς για πρώτη φορά. Με αφορμή την προβολή του βίντεο κατά την διάρκεια της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασει να προχωρήσει σε μια προσωπική αποκάλυψη.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για το δώρο που της έκανε πριν μερικά χρόνια, ο πρόεδρος του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς, για τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο.  Η ίδια, όπως περιέγραψε, αναγκάστηκε να το βγάλει εκτός σπιτιού.

«Μας είχε στείλει -να είναι καλά- δώρο ο πρόεδρος σε κάποια γενέθλια των παιδιών μου, όταν ήταν ο Άγγελος 5 χρονών, ντραμς. Αλλά όχι ντραμς τύπου ένα κουτάκι τέτοιο. Καταλαβαίνετε πώς ήταν το παιδί 5 χρονών. Το έβγαλα έξω από το σπίτι» ανέφερε χαρακτηριστικά, η Ελένη, και συμπλήρωσε: «Να ‘ναι καλά ο πρόεδρός μας. Πραγματικά μου έστειλε δώρο… δωράρα, αλλά ήξερε τι σημαίνει αυτό μέσα σε ένα σπίτι κανονικό; Χτύπαγες και σηκωνόταν όλη η γειτονιά! Το πρωί εγώ έφευγα από το σπίτι, ερχόμουν εδώ. Το τι γινόταν στο σπίτι μου! Παιδιά το έβγαλα εκτός σπιτιού! Δεν τόλμησα ούτε δώρο να το κάνω! Μόλις είχα πρωτοέρθει εδώ, πριν από 13 χρόνια».

Δείτε το απόσπασμα: