Η Ελένη Μενεγάκη και η Ελεονώρα Μελέτη έχουν αποκτήσει μια πολύ δυνατή σχέση τα τελευταία χρόνια διαψεύδοντας πανηγυρικά τις φήμες που τις ήθελαν αιώνιες αντίπαλες. Η μια δείχνει να κατανοεί απόλυτα την άλλη καθώς και να δίνει βάση στα λόγια και στις απόψεις της.

Η Ελεονώρα βρίσκεται κάθε χρόνο στον καναπέ της Ελένης και οι δυο τους χαρίζουν στο τηλεοπτικό κοινό μια πολύ ωραία και αληθινή συνέντευξη. «Λέμε τόσα πολλά πράγματα στα διαλείμματα που δε θυμάμαι που έχουμε μείνει στον αέρα της εκπομπής», είπε η οικοδέσποινα μετά από ένα break.

Θα αλλάξουν άραγε ποτέ θέσεις; Θα βρεθεί η Ελένη Μενεγάκη στη θέση της συνεντευξιαζόμενης; Φαίνεται πως όχι, αν και όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια έχει δεχθεί πρόταση για την εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» από την αρχή του έτους.

«Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση που μου έκανες από την αρχή της σεζόν (…). Σκέφτομαι πάντα ότι ένας άνθρωπος σαν κι εμένα που είναι τόσα πολλά χρόνια στην τηλεόραση και που έχουν ειπωθεί τόσα πολλά πράγματα και άλλα τόσα έχω πει κι από μόνη μου, δεν έχει να πει κάτι που λες «α να μην το χάσω». Υπάρχουν και κάποια πράγματα που δε θέλω να τα μοιράζομαι, όπως και εσύ και πολλοί άλλοι. Για όλα τα υπόλοιπα όμως πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο δεν ξέρει ο κόσμος για μένα», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη εξηγώντας πως κάθε φορά που πηγαίνει καλεσμένη είναι ανοιχτή και διατεθειμένη να ακολουθήσει τη ροή και το στιλ της εκπομπής με δεδομένο ότι και ο παρουσιαστής θα τη σεβαστεί.

Η Ελεοώρα Μελέτη όπως είναι φυσικό της απάντησε πως αν εκείνη δεν έχει κάτι να πει τότε ποιος έχει από το μικρόκοσμο της ελληνικής showbiz. Η παρουσιάστρια τόνισε πως το κλειδί είναι στο τι θέλει ο κάθε καλεσμένος να μοιραστεί με τον κόσμο. «Έλα σπίτι μου, να χωθούμε στο κρεβάτι μου, κάτω από τα σκεπάσματα, να τα πούμε όλα…», απάντησε η ωραία Ελένη.

Δείτε το απόσπασμα