Η «Μουρμούρα» κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες για μία ακόμη σεζόν στον Alpha. Η κωμική σειρά επιστρέφει με αλλαγές και την Κλέλια Ρένεση στη θέση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη.

Η «Βουλίτσα», κατά κόσμον Ελένη Κοκκίδου, μίλησε για την αλλαγή αυτή στο MyTv. Αρχικά εξήγησε πως δεν αγχώνουν τέτοιες αλλαγές και τόνισε: «Αυτά συμβαίνουν στη δουλειά μας και όπως με λύπη αποχαιρετήσαμε τη Δάφνη, έτσι με χαρά καλοδεχτήκαμε την Κλέλια Ρένεση, η οποία είναι πολύ συμπαθητική και έχει πολύ ωραία αύρα.».

Μάλιστα αναφέρθηκε και στην είσοδο του Γιώργου Κωνσταντίνου σε ρόλο έκπληξη.

«Έχω μείνει άναυδη, γιατί ο Γιώργος Κωνσταντίνου ήταν ο πιο αγαπημένος μου ηθοποιός στις παλιές ελληνικές ταινίες. Μου άρεσαν πολλοί ηθοποιοί, αλλά στον συγκεκριμένο άνθρωπο θαύμαζα την τεχνική του και το ότι ήταν τόσο μοντέρνος ηθοποιός για την εποχή του. Είναι ένας καταπληκτικός ρολίστας και είμαι πάρα πολύ συγκινημένη. Πραγματικά το λέω με όλη μου την αλήθεια, γιατί η ζωή τα φέρνει έτσι που θα συναντηθώ με έναν άνθρωπο ο οποίος είναι η παιδική μου ηλικία, τα νιάτα μου, οι αναμνήσεις μου, τα πάντα… Είναι μοναδική αυτή η συνάντηση για μένα. Δεν θα μπορούσα ποτέ να το φανταστώ! Άμα δεν τον δω στο γύρισμα, δεν θα το πιστέψω…», δήλωσε.