Η συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα για την Κύπρο στην Eurovision αναμένεται από πολλούς. Η τραγουδίστρια με το Fuego αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στη σκηνή της Λισαβόνας.

Η ίδια μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος για όσα βιώνει όλο αυτό το διάστημα. Η συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Τετ α Τετ» και το ΡΙΚ ήταν άκρως αποκαλυπτική.

«Όταν πηγαίνεις σε μια δισκογραφική και σε διώχνουν γιατί είσαι από την Αλβανία, λες “τι θα κάνω τώρα εγώ; Δεν θα κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα γιατί είμαι από την Αλβανία”; Πρέπει αυτό να σταματήσει. Είναι ντροπή για τον κόσμο να ακούει ένα νέο παιδί να λέει “Είσαι από την Αλβανία, πήγαινε με την Αλβανία στη Eurovision”», είπε αρχικά για το ρατσιτσμό που συνεχίζει να δέχεται για την καταγωγή της.

Ωστόσο η ίδια διευκρίνισε πως νιώθει «ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο», καθώς έχει τρεις πατρίδες. «Είναι το πιο ωραίο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο», συμπλήρωσε.

Το πιο συγκλονιστικό όμως από όσα είπε ήταν η κίνηση των γονιών της, τη στιγμή που είχε ανάγκη. «Δεν μου έλειψε ποτέ το φαγητό γιατί είχα δυο γονείς που δεν θα έτρωγαν για να φάμε… Δεν είναι εύκολο να φεύγεις από μια χώρα λίγο περίεργα, με σφαίρες, να μην ξέρεις τις είναι αυτό, με φόβο και να πηγαίνεις σε κάτι καινούριο και να πρέπει να χρίσεις τη ζωή σου από την αρχή», εξομολογήθηκε.