Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσίνα, «Για την Παρέα» ήταν σήμερα το μεσημέρι η Ελένη Φουρέιρα.

Η pop star στην συνέντευξη που παραχώρησε στον παρουσιαστή, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εμφάνιση της στο φετινό τελικό της Eurovision κάνοντας επανεκτέλεση το τραγούδι «Dancing Lasha Tumbai» που εκπροσώπησε την Ουκρανία στον διαγωνισμό το 2007, σχολίασε τις συμμέτοχες τόσο της Ελλάδας όσο και της Κύπρου και μίλησε για την καινούργια σειρά ρούχων που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

Η συνέχεια της εκπομπής επιφύλασσε μια έκπληξη στη τραγουδίστρια καθώς τόσο η ίδια όσο και ο Νίκος θα έπρεπε να παίξουν  το παιχνίδι «Spill Your Guts or Fill Your Guts» που είναι εμπνευσμένο από το The Late Late Show του James Corden.

Σκοπός του παιχνιδιού ήταν να απαντήσουν στις «καυστικές» ερωτήσεις που είχαν οι κάρτες, αλλιώς αν αρνούνταν θα έπρεπε να δοκιμάσουν κάποια από τα αηδιαστικά φαγητά που υπήρχαν στο τραπέζι.

Στην ερώτηση «Θα προτιμούσες να κάνεις ντουέτο με τη Στικούδη ή να σε απατήσει ο σύντροφος σου με τη Στικούδη;», η Ελένη απάντησε: «Κοίτα το να με απατήσει ο σύντροφος μου με τη Κατερίνα Στικούδη που είναι θεά, εντάξει ρε παιδιά λογικό είναι. Δεν έχω πρόβλημα, τι να του πω, «γιατί πήγες με αυτήν;» αφού είναι θεά η κοπέλα.»

Οι δυο τους ωστόσο δεν θέλησαν να απαντήσουν στις επόμενες ερωτήσεις που ακολούθησαν , με το Νίκο να προτιμά να δοκιμάσει υποβρύχιο με μουρουνέλαιο παρά να πει ποια θεωρεί χειρότερη ηθοποιό ανάμεσα στις «Βασιλική Ανδρίτσου, Μαρια Σολωμού, Ντορεττα Παπαδημητρίου»

Δείτε το  απόσπασμα: