Η Ελένη Φουρέιρα σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για πρώτη φορά για την καταγωγή της –παραδέχτηκε πως έχει γεννηθεί στην Αλβανία- και το ρατσισμό που έχει βιώσει στην Ελλάδα. Δείτε όλα όσα δήλωσε στο περιοδικό Kool και τον Κωνσταντίνο Ντάφλο..

«Το να κρίνεις κάποιον από τη σεξουαλικότητά του ή από την εθνικότητά του κι όχι γι’ αυτό που πάει να κάνει. Εγώ έκρυψα ότι έχω γεννηθεί στην Αλβανία γιατί όταν πήγαινα στις δισκογραφικές, πριν καν μπω στις Mystique, δεν ήθελαν καν να το ακούνε. Ήταν για εκείνους πολύ ταμπού», δήλωσε η ίδια.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Κι εγώ από μικρή δεν το καταλάβαινα, γιατί νιώθω Ελληνίδα. Δεν ξέρω άλλη γλώσσα, εδώ έμαθα γράμματα… Και γι’ αυτό είπα στον εαυτό μου ότι τίποτα δεν θα με εμποδίσει από το να κάνω αυτό που θέλω και να περάσω τα μηνύματά μου».

IMG_0864

Τέλος, η ίδια τόνισε: «Έχω βιώσει πολύ ρατσισμό και στο σχολείο και όταν πρωτοξεκίνησα το τραγούδι. Αυτό με έκανε πιο δυνατή και να μπορώ να δώσω κι ένα μήνυμα στα νέα παιδιά. Δεν με ενοχλεί πια, γιατί εγώ με τη δουλειά μου και την αξία μου απέδειξα ότι όλα αυτά που «φούσκωσε» η τηλεόραση, δεν επηρέασαν καθόλου τον κόσμο. Και δεν έχουν και για μένα, πια, σημασία. Δεν έχει νόημα να είναι κάποιος ρατσιστής».

Διαβάστε ακόμα:

Το τρυφερό μήνυμα της Φουρέιρα στον Γιώργο Σαμαρά

Ελένη Φουρέιρα: Έστειλε selfie στον Σαμαρά για να πάρει δυνάμεις

Ελένη Φουρέιρα: Το μήνυμα για τη νίκη της εθνικής και η φωτογραφία του Σαμαρά

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store