Καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, «Μεσήμερι» βρέθηκε η Ελένη Χατζίδου, η οποία κατά τη διάρκεια της κουβέντας της με τον παρουσιαστή, μίλησε ανοιχτά για τις κρίσεις πανικού που πάθαινε και πως κατάφερε τελικά να τις   αντιμετωπίσει.

Η τραγουδίστρια δήλωσε πως αυτό το πρόβλημα υγείας την υποχρέωσε πολλούς διαφορετικούς γιατρούς και να πάρει χάπια για 6 μήνες:

«Εγώ πάθαινα κρίσεις πανικού. Είναι κάτι που το έχω μοιραστεί με κόσμο και μάλιστα με ρωτάνε πράγματα και μου αρέσει πολύ αν μπορώ να βοηθήσω κάποιον, βέβαια κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Την πρώτη φορά που έπαθα κρίση πανικού ήμουν πάνω στη σκηνή. Είπα συγγνώμη στον κόσμο και έφυγα. Ήρθε ο Κωνσταντίνος Αργυρός που δουλεύαμε τότε μαζί και μου είπε “μην αγχώνεσαι, είναι κρίση πανικού”.  Πήγα σε όλους τους γιατρούς, σε ενδοκρινολόγο, σε παθολόγο, σε πνευμονολόγο και όλοι μου είπαν να πάω σε ψυχολόγο. Στην αρχή πήγα σε ψυχίατρο γιατί έπρεπε να γίνει κάτι άμεσα. Πήρα χάπια για έξι μήνες και δεν άντεχα, δεν μπορούσα να ζήσω. Ήταν σαν να ήμουν σε καταστολή με τα χάπια. Μετά πήγα σε ομοιοπαθητικό κι έκανα θεραπεία και τελείωσε. Αλλά τον “μάστορά” μου τον βρήκα στον Ετεοκλή, είναι ο ψυχολόγος μου. Του λέω τα πάντα». είπε η τραγουδίστρια.

Στο παραπάνω βίντεο δείτε επίσης τι είπε για τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, για το αν θα έκανε δεύτερο παιδί,  και όσα αποκάλυψε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.