Ελένη Χατζίδου: Η επαγγελματική φωτογράφιση με τον Ετεοκλή Παύλου και το μωρό τους

Δεν πρέπει να έχουν περάσει δύο μήνες από τότε που γέννησε η Ελένη Χατζίδου και ήδη μοιράζεται μαζί μας την ευτυχία που βιώνει μαζί με τον άνθρωπο της και το παιδί τους. Κι είναι πολύ λογικό, αφού η εικόνα τους αποπνέει κάτι πολύ όμορφο. Ειδικά η εικόνα που ανάρτησε σήμερα στο Instagram η Χατζίδου για να προωθήσει ένα στούντιο επαγγελματικών φωτογραφήσεων, μας δίνει μια καθαρή εικόνα για τη συναισθηματική τους κατάσταση μετά τον ερχομό της κόρης τους.

Η Ελένη Χατζίδου κρατά στην αγκαλιά της το μωρό και το κοιτάζει με ένα μεγάλο χαμόγελο. Πίσω της, ο καλογυμνασμένος και ημίγυμνος Ετεοκλής Παύλου κρατάει στην αγκαλιά του εκείνη και το μωρό. Και το δικό του βλέμμα είναι χαρακτηριστικό. Αυτή ήταν η πρώτη οικογενειακή φωτογράφιση όπως ενημερώνει στο σχόλιο της φωτογραφίας η Χατζίδου.

View this post on Instagram

📸GIVEAWAY 📸 Μια φωτογραφία 1000 λέξεις λένε…👨‍👩‍👧 Κάναμε την πρώτη μας φωτογράφηση οικογενειακώς κ εμπιστευτήκαμε το stardust studio photography κ τους @alex_tsitouridis κ @adrianafountzoula 📸 Κ επειδή το αποτέλεσμα είναι φανταστικό θελουμε να έχετε κ εσείς την ευκαιρία να κάνετε μια τέτοια φωτογράφηση! Ακολουθήστε λοιπόν τα εξης βήματα κ κερδίστε μια lifestyle φωτογράφηση ατομική η ζευγαριού! 1️⃣Follow @alex_tsitouridis και @adrianafountzoula 2️⃣Mention όσες φίλες κ@οσους φίλους θέλεις! Ο διαγωνισμός λήγει Δευτέρα 28/10 και οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσω instastory! 🆘ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΑΛΛΙΩΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΚΥΡΗ🆘🤷🏽‍♀️ Μπορείτε να αφήσετε όσα σχόλια θέλετε αρκεί να ταγκαρετε κάθε φορά διαφορετικούς λογαριασμούς! Καλή επιτυχία❤️ [ www.ilovestardust.gr ] #family #happiness

A post shared by Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou) on