Η Ελένη Χατζίδου μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της μέσω του νέου της single «Μικρή Ελένη» μίλησε για τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της στην κάμερα του Happy Day:

«Έχω άγχος στο να πάνε όλα καλά. Δεν είμαι τρελή και παλαβή να σκέφτομαι όλη την ώρα πως κάτι μπορεί να συμβεί. Έχει 2-3 μέρες που άρχισα να νιώθω το μωρό. Είναι φοβερό γιατί όσο και να ακούς από άλλους, αν δεν το περάσεις εσύ δεν το καταλαβαίνεις. Εγώ πέρασα πολύ δύσκολα στους πρώτους μήνες. Πολλές ναυτίες. Ήμουν στο σπίτι κλεισμένη για δυο μήνες. Είχα θεματάκια και ακόμη έχω. Όχι τόσο έντονες οι ναυτίες και οι αναγούλες, αλλά δεν είναι σαν να μην καταλαβαίνω τίποτα. Είμαι με τις ώρες μου. Η όρεξή μου σταδιακά ανοίγει περισσότερο».

Την εγκυμοσύνη της αλλά και τη φουσκωμένη της κοιλίτσα σχολίασε και η Ελένη Μενεγάκη με τους συνεργάτες της κάνοντας επίσης πρόβλεψη για το φύλο του μωρού: «Έτσι που βλέπω τόσο νωρίς τόσες αλλαγές… Ελένη θα ρίξω πρόβλεψη. Αν γεννάει το Σεπτέμβρη εγώ κάνω πρόβλεψη όπως τη βλέπω σήμερα και με τα σχόλια που έκανε σήμερα, το λίγο πρηξιματάκι που βλέπω, για γιο εγώ το βλέπω. Αν την έβλεπα στον 6ο εκεί θα έβαζα και βούλα. Και το έχετε δει, εμένα οι προβλέψεις μου για το τι φύλο είναι δεν πέφτουν έξω»

Δείτε το video παρακάτω: