Μαζί με τον Μάρκο Σεφερλή και την παρέα τους, μας κρατάνε συντροφιά κάθε πρωί στην εκπομπή Mega με μία. Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει αρκετός ντόρος με δηλώσεις μεταξύ του Πέτρου Κωστόπουλου, πρώην παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής του Mega, και του Μάρκου Σεφερλή.

kolaz Kostopoulos Seferlis

Πώς σχολιάζει η Έλενα Τσαβαλιά το γεγονός αυτό; «Αυτό που είπα και στην εκπομπή, είναι πως πολύ κακώς το πήρε προσωπικά αυτό που είπε ο Μάρκος ότι δεν του αρέσουν οι συνεντεύξεις που προσπαθούν να σε κολλήσουν στον τοίχο.», δήλωσε στην εφημερίδα Αγορά και συνέχισε λέγοντας: «Ο Μάρκος είχε στηρίξει τα περιοδικά του Πέτρου, είχε στηρίξει το ιντερνετικό του περιοδικό, πήγε τρεις φορές καλεσμένος στην πρωινή του εκπομπή πέρυσι και δύο φορές στο βραδινό σόου του. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η αντίδραση».

Θα τον καλωσόριζε αν μάθαινε ότι είναι καλεσμένος στην πρωινή της εκπομπή; «Βεβαίως, αρκεί να ήθελε κι εκείνος γιατί έχει δηλώσει ότι δεν πάει καλεσμένος σε κανένα πρωινό».

Δείτε επίσης:

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ξεκαθαρίζει: «Δεν θα κάνω εκπομπή στο Mega»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκάλυψε: «Ο λόγος που δεν έφυγα μόνιμα στο εξωτερικό ήταν ο γιος μου»

Πέτρος Κωστόπουλος: «Δεν θα μου πει εμένα ο Σεφερλής πως θα κάνω τις συνεντεύξεις. Πήγα εγώ στο θέατρο να κάνω τον Καραγκιόζη;»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store