Την αποκάλυψη ότι παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες τον αγαπημένο της και μάλιστα υπό άκρα μυστικότητα έκανε μέσα από το προφίλ της στο Instagram η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Έλενα Ράπτη.

Χωρίς να αποκαλύψει καν το όνομα του συζύγου της, χωρίς να δώσει στη δημοσιότητα καμία άλλη λεπτομέρεια πέρα από το γεγονός ότι παντρεύτηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο και έχοντας κοντά της μόνο ανθρώπους από το πολύ φιλικό της περιβάλλον, η πολιτικός έπιασε τους πάντες στον ύπνο, αποκαλύπτοντας ότι δεν είναι ελεύθερη πια.

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Την ανάρτηση συνόδευσε με μία φωτογραφία από τον γάμο της που τη δείχνει χέρι – χέρι με τον σύζυγό της, όμως, καμιά άλλη λεπτομέρεια δεν έγινε γνωστή.