Αποκάλυψε τον γάμο της με τον Κίμωνα Μπάλλα ξαφνικά πέρισυ το καλοκαίρι, με μια ανάρτηση στο Instagram, και τώρα η Έλενα Ράπτη απαντά γιατί κράτησε κρυφό το ευτυχές αυτό γεγονός, αλλά και για το ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης.

Η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας  παραχώρησε συνέντευξη στα Παραπολιτικά και στη Σάσα Σταμάτη και είπε:  «Ο γάμος μας έγινε λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές. Πήρα, λοιπόν, την απόφαση να μείνει έξω από τα φώτα της δημοσιότητας, γιατί δεν ήθελα να είναι μέρος της δημόσιας συζήτησης την προεκλογική περίοδο. Ούτε ήθελα να συμβάλει με οποιονδήποτε τρόπο επικοινωνιακά στον πολιτικό μου αγώνα. Ήταν μια προσωπική στιγμή, που την κρατήσαμε δική μας στον χρόνο που έπρεπε».

Για τους πρώτους μήνες του έγγαμου βίο της, η Ράπτη δηλώνει « Πάει περίφημα. Δεν έχει αλλάξει την καθημερινότητά μας. Απλά προστέθηκε σε αυτή η κοινή μας ζωή και περισσότερα σχέδια για το μέλλον. Είναι ένας γάμος σαν όλους τους άλλους». Ενώ στις φήμες περί εγκυμοσύνης της απαντά: «Θα σας πω ότι, ακόμη και μυστικό να ήταν, μάλλον δύσκολα θα έμενε κρυφό για καιρό!»

Το love story της Έλενας Ράπτη και του Κίμωνα Μπάλλα: Οι λεπτομέρειες της γνωριμίας και του γάμου τους