Από χθες το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι δηλώσεις του Ζάχου Χατζηφωτίου στην εκπομπή «Τι λέει», σχετικά με την σχέση του με την Έλενα Χριστοπούλου. Τα δημοσιεύματα και οι αντιδράσεις ήταν πολυάριθμα, όμως ο ίδιος φρόντισε σήμερα το πρωί να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ζάχος Χατζηφωτίου βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου κου» και μίλησε στον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου.

«Την Έλενα την ξέρω πολλά χρόνια. Η ανοησία και η κακοήθεια των Ελλήνων να μεταβάλουν ότι λέει ένας άνθρωπο … εκείνη την ώρα που δίνεις μία συνέντευξη λες πολλά», ξεκίνησε να λέει στον αέρα της εκπομπής του Star. «Η μόνη κουβέντα που μου έφυγε είναι ότι μέναμε στην Κηφισιά. Δεν πάει να πει ότι μέναμε.. Είμαστε φίλοι, βλεπόμαστε από το πρωί ως το βράδυ, τρέχουμε, κάνουμε… Πρέπει να πούμε τι κάνουμε σπίτι μας; Αν παίζουμε χαρτιά ή κάνουμε άλλα πράγματα; Είναι ντροπή! Δεν κάνουμε, για να μην χαρείτε. Είναι φίλη  μου 20 χρόνια η Έλενα, όχι αυτά που λένε οι άλλοι! Είναι ντροπή!», ξεκαθάρισε.

«Τότε ήταν 20 χρονών η Έλενα! Είπαμε, πάμε με γυναίκες όχι με ανήλικα», συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο με όλες του τις δηλώσεις.

Από τη μεριά της η Έλενα Χριστοπούλου ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική στο Πρω1νό του ΑΝΤ1.

«Το Ζάχο τον αγαπώ. 24 συναπτά έτη και όχι 7 … Με έχει ορίσει σαν άνθρωπος, είναι ο μέντοράς μου. Σχέση δεν είχαμε ποτέ. Θα ήθελα, αλλά γεννήθηκα 54 χρόνια αργότερα από εκείνον», δήλωσε αρχικά και τόνισε πως την έχει βοηθήσει πολύ σε όλη της τη ζωή.

«Έχω ζήσει όλες του τις μεγάλες σχέσεις, ζηλεύοντας γιατί δεν είμαι εγώ μεγαλύτερη για να είμαι μαζί του», είπε προκαλώντας αίσθηση και συνέχισε: «Είναι ο Ζάχος μου, είναι 96 χρονών και εγώ τον αγαπώ».

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν όλα όσα ανέφερε και την παρέμβαση του κ. Χατζηφωτίου.