Από παιδί ονειρευόταν την ημέρα που θα παντρευτεί: τον πρίγκιπα, το νυφικό, τα παρανυφάκια, τον τρόπο που θα μεταφερθεί στην εκκλησία… Κάθε λεπτομέρεια που θα έκανε το γάμο της παραμυθένιο. Η ζωή της τα έφερε λίγο διαφορετικά, παντρεύτηκε με πολιτικό πριν από επτά χρόνια και λίγο μετά έφερε στον κόσμο την κόρη της, έχοντας γνωρίσει το δικό της πρίγκιπα ένα καλοκαίρι στη Μύκονο.

Στις 19 Μαΐου 2018, η Έλενα και ο Bruno θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, σε ένα μυστήριο που θα θυμίζει παραμύθι, με παρανυφάκι την 7,5 ετών κόρη τους, Μαρία-Ροζάρια, στο Άλσος Νυμφών στις Αφίδνες. «Από τότε που κάναμε τον πολιτικό γάμο και γεννήθηκε η Μαρία, δεν ξανασκέφτηκα το θρησκευτικό, δεν ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία πια, ήμουν προκατειλημμένη» μου λέει η Έλενα Ασημακοπούλου.

Τα δεδομένα άλλαξαν όταν μπήκε το 2018. Η ηθοποιός σταμάτησε να πιστεύει στις δεισιδαιμονίες –σε συνέντευξή της στο People είχε πει πως κάθε φορά που της έκανε πρόταση γάμου ο Bruno, συνέβαινε κάτι κακό στη ζωή τους– και είπε το μεγάλο «ναι».

Όταν τους συνάντησα οικογενειακώς σε ένα café στην Κηφισιά, η Έλενα και ο Bruno μιλούσαν με ενθουσιασμό για την όμορφη περίοδο που βιώνουν και ξεκίνησε την πρώτη ημέρα του 2018. Παρούσα στην κουβέντα ήταν φυσικά και η μικρή Μαρία, η οποία κέρδισε επάξια το χρόνο που της αναλογούσε στην κουβέντα, ως πρωταγωνίστρια του γάμου.

«Την Πρωτοχρονιά πήγαμε στο μαγαζί που τραγουδά ο Νίκος Οικονομόπουλος. Ήμασταν μεγάλη παρέα και κάποια στιγμή οι φίλοι μας –για άλλη μια φορά– μας είπαν “γιατί δεν παντρεύεστε, αφού το θέλετε πολύ και οι τρεις;”» μου διηγείται η Έλενα και ο Bruno συμπληρώνει: «Ο Οικονομόπουλος τραγουδούσε το “Για κάποιο λόγο” και τότε κοίταξα την Έλενα και τη ρώτησα για πέμπτη φορά: “Θέλεις να παντρευτούμε;”. Τότε μου είπε το πολυπόθητο “ναι”». «Ήταν τόσο απλό» προσθέτει η Έλενα γελώντας.

«Το 2018 είναι η χρονιά μας» υποστηρίζει η Έλενα. «Ξεκίνησε υπέροχα. Την επομένη, ρωτήσαμε και τη Μαρία, η οποία ξετρελάθηκε με την ιδέα. Σκέφτηκα πως πρέπει να πάω κόντρα στο “κακό” και στα “7 χρόνια φαγούρας”, να ανανεώσω τους όρκους αγάπης με τον άντρα μου. Αποφάσισα να οργανώσω τα πάντα όπως τα είχα ονειρευτεί και να ζήσω το δικό μου παραμύθι».

«Φυσικά και συμφώνησα. Είναι το μόνο άλμπουμ που λείπει από το σπίτι μας» πετάγεται η Μαρία. «Από την ημέρα που είδε την Αναστασία παρανυφάκι στο γάμο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη ήθελε πολύ να το ζήσει» εξηγεί η Έλενα. «Ναι, αλλά εγώ δεν θα έχω το δικό μου καμαρίνι και δεν θα με ντύσουν οι φίλες μου, όπως εσένα» λέει με παράπονο η κόρη του ζευγαριού και εμείς ξεσπάμε σε γέλια.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.